Bæredygtig hverdag

Cph garden – here we come!

Haveselskabet har inviteret mig med til åbningen af Cph Garden på onsdag d. 21. juni. 

Første gang jeg hørte om Cph garden var i en indigneret diskussion om en prisuddeling. Jeg forstod den ikke, men derfor var det da underholdende læsning alligevel 🙂 

Næste gang var da Praktisk Økologi, Frøsamlerne, Camilla Plum, Signe Wenneberg og andre stjerner på mit havefirmament alle inden for vældig kort tid annoncerede på sociale medier, at de havde tænkt sig at være der – og jeg trods alt følte er stik af det-kunne-være-meget-fedt-men-det-er-så-besværligt-med-baby-og sikkert-også-dyrt. 

Og tredje gang var da Cph garden inviterede mig til mit livs første blogger-event, og jeg straks besluttede at visse-vasse, så besværligt er det da heller ikke!

Så på onsdag eftermiddag bevæbner sønnike og jeg os med notesblok og iPhone (batteri fyldt, billedgalleri tømt) – og med barnevogn, bæresele, pusletaske, solhat, legetøj og masser af snacks – og drager til Valbyparken. 

Der er noget for enhver smag på programmet – selv vil jeg helt klart tjekke temaet om byhaver og temaet om økologi. 

Cph garden foregår i Valbyparken og er arrangeret af Haveseskabet i samarbejde med Silvan. Det løber af stablen fra onsdag d. 21. til søndag d. 25. og en dagsbillet koster 300 i døren og 250 på nettet.

Du kan følge Plantesmilet på bloglovin, facebook og instagram

Læs også

No Comments

    Leave a Reply