Livet

Dengang vi købte en kolonihave, kloakerede den og forsøgte at få en køkkenhave op at køre

Vi købte Hyggebo i maj 2013 fra Tove og Knud. I lang tid føltes det ret meget som om vi bare lånte den lidt …

Hilsen fra kolonihavens tidligere ejere

Vi overtog huset med alt indbo. And then some! Den første sommer (og alle de næste …) brugte vi meget tid på at rydde ud i overfloden og finde vores egen stil.

Der var også meget brunt. Tæppelimen der kan ses på gulvet, har vi aldrig fået bugt med.

Ellers levede vi vores bedste kolonihaveliv med filterkaffe og tørshampo (fordi der ikke er bad) og åndsvagt langt til arbejde.

Den første vinter skulle kolonihaveforeningen kloakeres. Det var lidt af en ilddåb udi husejerlivet. Især min kæreste er stadig en lille smule traumatiseret.

Da kloakeringen var vel ovestået gik jeg med liv og sjæl i gang med at dyrke den køkkenhave, jeg altid havde drømt om. Der var små sejre og mange frustrationer. Og snegle. Tusindvis af snegle. Og ja, den snegl på det sidste billede hænger i sit eget slim ..!

Men se da så lige her!

Køkkenhaven

I 2016 blev jeg gravid med vores ældste søn, som er født i december. I august det år skiftede vi derfor vores fine toværelses på Nørrebro ud med et rækkehus i Buddinge. Det skulle jeg lige vænne mig til.

Vi har stadig kolonihaven men på en anden måde – mere som et sommerhus end en livsstil. Med færre køkkenhaveambitioner og flere ture i kiosken efter is. De kan også noget.

No Comments

    Leave a Reply