Livet

Hvad sker der lige for ..? #2

  • Facebooks kunstige intelligens. Her troede jeg den kendte mine ønsker og drømme, men alt hvad den viser mig er polemiske artikler fra Berlingske og folk jeg kenders fødselsdagshilsener til folk jeg ikke kender.
  • Cars og Thomas Tog-kopier på YouTube, nu med animation på clip art-niveau og helt fri for spændingskurve. Min søn lever og ånder for den time han er tildelt inden aftensmaden og jeg lider i forundret stilhed.
  • Belarus. Hed det ikke Hviderusland? Og ligger der en politisk stillingtagen i at sige det ene eller det andet?
  • Belarus-Hviderusland, Polen, migranterne, skoven, pigtråden, det hele. Hvad fanden er det for en verden vi lever i?!
  • Resultatet af af Cop26. I er godt klar over, ledere, at vi begynder at ha lidt travlt, ik? Ik?
  • Corona-restriktioner i børnehaven fra på mandag. Igen? Really?!? Jeg magter det ikke.
  • Buddinge. Køn var du aldrig. Men det her? Kan vi ikke gøre det lidt bedre?
  • November. November, november, november …

No Comments

    Leave a Reply