Livet

Hvad sker der lige for ..?#4

 • Vacciner. Ikke konceptet (slet ikke!) men mængden. Skal have fundet tid til revaccination (min kæreste). Tremåneders (min yngste søn). Femårs (min ældste søn). Corona x 2 (min ældste søn). Influenza (min ældste søn)
 • Kalenderen. Jeg konsulterede den for at se om vi skulle noget i næste uge, eller om der kunne klemmes en vaccination eller to ind. Vi skal holde jul. På næste fredag. Der kan man sgu se!
 • Transportoptimisme (min). Min arbejdsplads sendte sådan et link hvor man kunne vælge din egen gave. Og inden jeg kunne nå at sige ‘sjælløs bestillingsseddel’, så jeg den liggestol jeg havde gået og sukket efter. Så den bestilte jeg. Den bliver leveret til arbejdet, og jeg har nu valget mellem at få den til at være under barnevognen eller lade den stå et halvt år endnu lænet op ad vikarens skrivebord …
 • Kombinationen af barnevognsjul og tøsne. F. Mit. Liv.
 • Karma. Jeg hører hun er en bitch, og no way hun er myndig
 • Karmas storesøster. Hun ved tydeligvis noget vi andre ikke gør

4 Comments

 • Reply
  H
  17. december 2021 at 15:31

  Lige til vaccinationer, hvis influenza til din søn, er den i næsen skal man have den to gange med 4 ugers mellemrum…

  • Reply
   Plantesmilet
   22. december 2021 at 17:34

   Det har du vist ret i. Og nu ser det ud til jeg også lige skal klemme en revaccination ind i kalenderen. 😁 men 🙄

 • Reply
  Anne
  18. december 2021 at 9:37

  Sjovt at du glemte julen – så virker den der barsels boble som den skal 🙂 Ps: Jeg har god erfaring med at have store pakker ovenpå barnevognen. De skal bare være store nok til at ligge ude på barnevognskanterne og baby skal sove, så mærker baby ingenting og store ting kan fragtes hjem

  • Reply
   Plantesmilet
   11. februar 2022 at 6:40

   ❤️

Leave a Reply