Livet

I øvrigt #14

 • Ligger jeg endnu engang og lumrer ved siden af et sygt barn. Det gladeste, sødeste, mest legende syge barn jeg endnu har set, men desværre også ramt af noget tynd mave. Så lad gå, vuggestue!
 • Nåede jeg at være på arbejde i helt præcist fem minutter i dag. Længe nok til at forklare hvorfor jeg kom for sent og hvorfor jeg smuttede igen men ikke til fx at tage jakken af eller tænde computeren. Det er der vel også en vis effektivitet i.
 • Kom jeg for sent fordi jeg var ved lægen med en hævet fod. Jeg har de sidste par uger været til diverse undersøgelser for psoreasisgigt, og i dag var så dommens dag. Blodprøven viste dog (heldigvis!) ingen tegn på gigt. ‘Men hvad med det der røntgenbillede?’, spurgte jeg. ‘Nåja’, sagde lægen. ‘Det giver da god mening du har ondt, foden er brækket’.
 • Kom ideen om psoreasisgigt (som lægen altså også fandt overvejende sandsynlig) fra nogle meget vedholdende facebook-annoncer
 • Har jeg slettet facebook fra telefonen. På grund af ovenstående og for at begrænse det, som englænderne kalder ‘phone boredom’: Den der idelige søgen efter noget interessant når man er for træt eller ugidelig til at interessere sig for noget som helst. Jeg logger på de fleste dage fra en computer for at følge med i venners liv, invitationer og et par nørdegrupper – og savner det ellers ikke
 • Forhindrer det mavesyge barn mig i at komme til min farmors urnenedsættelse i morgen. Et roadtrip hen over landet i min fætters godt fyldte bil med et barn der ikke er vant til eller specielt glad for at sidde i autostol og det som min bror (der også skal med i bilen) kaldte ‘potentielt uoverskuelige scener’ i bleen. Dét overskuer jeg ikke!
 • Burde man italesætte at den omsiggribende ligbrænding betyder at man skal til to ‘begravelser’: bisættelsen og nedsættelsen. Og så i disse tider hvor familierne bor så spredt!
 • Har jeg det egentlig helt fint med bare at skulle være hjemme i weekenden. Det sidste stykke tid kan vist bedst beskrives med Blurs ord fra The Universal: ‘When the days they seem to fall through you, well just let them go’. Dagene siver igennem mig, og jeg kan dårligt huske sidste uge eller gøre rede for hvad jeg skal i næste. Det er ikke voldsom travlhed, der er bare ingen rytme. Jeg savner uger med fem arbejdsdage og to fridage og øv, er det allerede mandag.
 • Skyldes en del af den flydende fornemmelse muligvis at det har været lidt … mærkeligt med Musens vuggestue. De beskrev et helt andet barn end vores fremmelige snakkehoved af en krudtugle. Og selvfølgelig er de fagpersoner og vi er totalt biased. Men jeg kunne bare ikke svinge mig op til at være bekymret for ham (måske for hans hverdag i vuggeren …). Så kom der en fysioterapeut ind over, som rettede op på et par småting. Det vil sige opfordrede til at skærme ham lidt fra støj … Så løste alt sig tilsyneladende. Som i alt! Så blev han syg. Oh well.
 • Har jeg i min længsel efter hverdag og normalitet totalt fortrængt risikoen for at stå i en lockout lige om snart. Gahr!
 • Er jeg helt igennem overlykkelig over at det nu er varmt nok til at have mit barn med udendørs i længere tid. Og han elsker det. Sidste weekend gjorde vi fårene på Vestamager, og forslag til lignende udflugter modtages med kyshånd ❤️

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

2 Comments

 • Reply
  Janne
  13. april 2018 at 16:09

  Vestamager har alle dage været vores favorit og er det endnu – selv min næsten-teenager gider det stadig ? overvej en tur op til Camilla Plum her i foråret, der er også masser af sjove dyr. Kræver en bil, men det kan Go More nok løse. Vi har også knoklet meget rundt på døde træstammer i Dyrehaven…

  • Reply
   Plantesmilet
   13. april 2018 at 20:50

   Selvfølgelig, Dyrehaven! Og fru Plum er på listen over fremtidige udflugtsmål 🙂

Leave a Reply