Livet

I øvrigt #2

 • Er jeg gået amok på vores hæk. Med en fukssvans. Det er sært tilfredsstillende.
 • Resulterer mit amokløb på hækken i helt enorme mængder haveaffald. Enorme!
 • Er der ikke plads i kompostbeholderen.
 • Bliver der plads i kompostbeholderen, så snart jeg har spredt kompost i køkkenhaven.
 • Kan jeg først sprede kompost i køkkenhaven, når jeg har taget frø af persillen.
 • Skal persillefrø høstes efter et par dages tørvejr #somom
 • Er vores hæk ret beset ikke en hæk men et aflangt buskads bestående af lange, væltede snebærkæppe med et par blade ude for enden. Alle kæppene er væltet mod øst, sjovt nok.
 • Har vi erkendt, at vi skal have en ny hæk, men orker ikke at rykke på det. Så ny slanker jeg den bare.
 • Er det umuligt at slå græsset, når alt det haveaffald ligger der og flyder.
 • Er det under alle omstændigheder umuligt at slå græsset, fordi det regner hele tiden.
 • Er min kæreste på nippet til at give op og købe en elektrisk græsslåmaskine.
 • Har jeg mærket den der første efterårskulde i luften, som plejer at gøre mig lykkelig. I år er det dog blandet med vemod, fordi det også betyder slut på en rigtig god barsel, og fordi der for pokker ikke har været nogen sommer.
 • Var jeg under alle omstændigheder lykkelig helt ned i maven i formiddags, da jeg gik og knoklede med hæk og kompost. Så opdagede jeg, at min kæreste sad med en kop kaffe og kiggede på. Han sagde, han kunne se på den måde, jeg på, at jeg ikke havde opdaget ham. #gadedrengehop.
 • Tør jeg næsten ikke lave gadedrengehop, fordi jeg ikke har ondt i mit ene knæ. I de ni (!) år det gjorde ondt, ignorererede jeg det bare. Nu har en osteopat vredet i det, og jeg har naturligvis ingen illusioner om at det er fixet. Men er stadig dødsensangst for at min ikke-eksisterende illusion skal briste!
 • Har jeg lånt konceptet med i øvrigt-indlæg herfra og herfra. Og spekulerer på, om de har lånt det fra hinanden!

<– Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt’ –>

No Comments

  Leave a Reply