Livet

I øvrigt #21

 • Sidder jeg på en bænk og venter på at barnet sover tungt nok til ikke at blive kulret og vågen af at høre mors stemme
 • Er der steder i verden, hvor man har mere at se på sådan en lun aften på en bænk, end Buddinge. Mange steder!
 • Har jeg tilbragt eftermiddagen med at male og grave you know where
 • Kastede vi os ud i den vildeste ‘vi er ikke enige, men vi lytter til hinandens argumenter’-diskussion om kønsroller og normer og feminisme og humanisme og hvad der er hvad på kontoret i dag
 • Var det sådan en dag, hvor parader var nede og alle emner på bordet, fordi der var fyringsrunde.
 • Er jeg og mine nærmeste kolleger i sikkerhed, andre er knap så heldige.
 • Har jeg hoppet fra tue til tue i en mose af travlhed og logistiske udfordringer de sidste par uger, og opdagede derfor først på selve dagen at der VAR fyringsrunde. Hvilket nok et eller andet sted var meget godt for mit mentale velbefindende.
 • Er jeg – apropos det mentale – pludselig rædselsslagen for at cykle. Eller rettere for at få fod to op på pedalen, når fod et har trådt cyklen igang. Jeg har altid haft enangstfuld muskel i min hjerne der lige skal masseres en gang imellem for ikke at blive øm. Det her, det er fandme åndssvagt, dog!
 • Er jeg ved at spare sammen til en el-cykel. Fordi, Fuck forrige punkt!

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

2 Comments

 • Reply
  Marie
  13. oktober 2018 at 10:00

  God efterårsweekend!

  • Reply
   Plantesmilet
   13. oktober 2018 at 21:59

   Tak og i lige måde! Vejret er jo næsten bekymrende smukt ❤️

Leave a Reply