Livet

I øvrigt #24

Høns i haven
 • Har jeg vist nået minimalistudgaven af Nirvana i dag: Ikke nok med jeg ikke har brugt en øre på Black Friday, jeg opdagede først for lidt siden, at det var i dag. #askesefive!
 • Skyldes min manglende lydhørhed over for hvad resten af verden har gang i, muligvis at jeg er i sidste fase af en forkølelse. Den man altid glemmer. Den hvor jeg i går havde det meget bedre og tog på arbejde, men i dag vågnede op med alle kraniets hulrum fyldt op af en substans der minder om kagecreme men har en væsentligt højere massefylde.
 • Er jeg mine kolleger evigt taknemmlige for, at de har båret mig på hænder og fødder og mails gennem denne snottede uge. Især er jeg taknemmelig for at min makker virkelig ikke syntes jeg behøvede møde op i aften og slæbe stole.
 • Benyttede jeg den vundne frihed til at komme i bund med min arbejdsmail. Ja, i bund. Der ligger nu et et-cifret antal mails i indbakken i min Outlook. #sigerdetbare
 • Gav minus og minus plus i dag, da halvsløje mor og hoste/øjenbetændelse/toårstand-ramte barn tilbragte dagen sammen. Det har sgu været hyggeligt. Han larmede lidt, men hey, jeg kan ikke høre, så …
 • Gik jeg og filosferede over at lyden af sovende barn live er afslappende, mens lyden af sovende barn gennem baby-alarm er ret stressende. Så holdt lyden op. Helt. Længe. Så fandt jeg på at skifte batterier i forældre-delen. Så … spillede den musik! Efter en længere forvirring gik det op for mig at det var baby-delen, der spillede musik, og at den ikke længere så sovende-Mus måtte have fundet vuggevise-funktionen. Så fandt han også afbryderknappen og slukkede. Så slap jeg lissom for den stressende baby-alarmlyd, men måtte sidde og hakke tænder for åbent vindue i en halv times tid, indtil han kaldte at han ville op.
 • Benævnte han efterfølgende dimsen ‘beby-arm’, hvilket helt sikkert ikke er et ord vi har lært ham. Han sover jo når den er i brug …
 • Er Musens sprog de sidste par uger rykket fra at være ret gaga-tungt (ge=ske, go=sko, gaga=kat, gugu=tog, gago=gravko og sådan var det hele vejen igennem) til at indeholde en del flere konsonanter og skvulpe over i udsagns- og tillægsordenes verden. Han har også sagt sin første sætning: “Det er sjovt”.
 • Tror han stadig at mørke hedder tunnel. Udtalt som Gollum gør det i Ringenes Herre. #farlæsergodnathistorier.
 • Er jeg ved at skrive en opfølger til mit indlæg om hvorfor man skal tænke sig godt om inden man får høns i baghaven. Det handler om hvor fedt det er at have høns. For det er det!
 • Kom jeg måske en lille smule bagud med at fylde hønsenes foder op i går. Så de spiste min Jersey Walking Stick Kale i stedet. Jeg mente også at have læst, at den blev brugt til dyrefoder i gamle dage …
 • Skal vi vist forøvrigt til familiefest med overnatning på Fyn i morgen. Og værende på en rulle af zen, har jeg stort set ikke forholdt mig til det. Fyldt op med hønsefoder (!), smidt bleer, underbukser og en krimi i en taske. Hvad mere kan man få brug for?

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

No Comments

  Leave a Reply