Livet

I øvrigt #26

 • Har jeg tændt en ny forkølelse med skoddet af den gamle. Yes sir, fuld cirkel fra mosevand i hornet til stivnet kagecreme i alle kraniets hulrum tilbage til mosevand engang til. Dog stadig med spor af kagecreme. Selv tak for oplysningen.
 • Er jeg nok blevet smittet tilbage igen af Musen, som har været syg det meste af ugen. Hvilket jeg har taget med en total mangel på værdighed og sindsro. Fordi jeg troede vi VAR nået i sikkerhed. Flugtbilen drønede derudaf, den mexicanske grænse (altså juleferien) var i syne, vi manglede bare lige at tilbagelægge det sidste jævne stykke vej (altså en stille og rolig arbejdsuge med to fridage). Og så brød kapuratoren sammen med et brag (altså Musen fik høj og pludselig og vedvarende feber). Shit altså!
 • Skulle den ene af de to fridage være gået med en biograftur sammen med min kæreste, den første i to år. En operation der har været planlagt i flere måneder og involverede intens søgning efter en pensionistforestilling i dagtimerne og komplicerede bytninger med kolleger i flere huse. Arhmen for helvede!
 • Var min kæreste ude til et par øl med en flok venner i går, hvorefter den offentlige trafik svigtede ham totalt, og han endte med at komme hjem ud på natten.
 • Havde han selvfølge tilbudt mange gange at blive hjemme, men jeg var så dårligt selskab, at én af os ville ende med at gå ud og drikke under alle omstændigheder. Og da han havde selvskab, og jeg ville ende på en bar alene, var det nok bedst han gik.
 • Udbad jeg mig dog lige en kort løbetur inden han gik for at få klaret hovedet. Og kunne konstatere at vi er på den tid af året, hvor man på samme løbetur har dødsangst over at være helt alene på øde stier som kvinde om natten – OG over at færdes midt i utallige vejarbejder der er i fuld sving, fordi klokken ikke engang er fire.
 • Var det min anden løbetur på ti år, og det er genialt! Dog vil jeg slet ikke afvise at to trediedele af min fornyede dårligdom i virkeligheden er muskelømhed …
 • Var jeg også ret klar til at gå i kælderen og sove og overlade den feberhede til farmand, da han endelig kom hjem, hvilket faktisk endte med en nogenlunde nattesøvn for alle parter.
 • Havde planen dog det lille hul, at jeg ikke kunne få adgang til en BH her til morgen uden at vække resten af familien. Så. Kirstine, nu mere klidmoster end nogensinde!
 • Sveder man overraskende meget under sådan et par fritgående babser, og jeg tør ikke rigtigt lægge sweater og halstørklæde. Endnu engang selv tak for oplysningen.

Og så ellers god jul her fra. Det hele er slet ikke så slemt som det lyder 🙂

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

2 Comments

 • Reply
  Anette
  20. december 2018 at 20:52

  Årh så fik du mig endnu en gang til at skrubgrine midt i al elendigheden. Pludselig føles min egen forkølelse (som netop er startet og formentlig topper juleaften) ikke så slem. Glædelig jul.??

  • Reply
   Plantesmilet
   24. december 2018 at 14:23

   I lige måde, og godt jeg kan være til nytte!!! Jeg smuttede omkring apoteket på vej på juleferie og købte for 350 kroner håndkøbsplacebo i torsdags, så det skal nok blive jule i det lille hjem 😉

Leave a Reply