Livet

I øvrigt #27

  • Har disse I øvrigt-indlæg på det seneste antaget et klart sygdomstema, og vi fortsætter: Min psoreasis er forsvunden. Pist. “Herligt!”, tænker nogen måske, “Stress, stress, overtænke”, tænker jeg. For i disse ‘patienten som pilot i eget sygdomsforløb’-tider, tæller en spontant helbredelse ligeson ikke. Man skal have gjort noget. Og jeg har ikke gjort andet end at guffe sukker og fedt og salt og mælk og (mere end sædvanligt) kød, og småstresse over hverdagen og glemme at smøre mig og først begynde at motionere, da den positive udvikling var godt i gang. Så nu går jeg bare og venter på at blive ked af det, når det kommer tilbage.
  • Er det lidt interessant at tænke på, at hvis jeg havde droppet mælk/sukker/hvede eller prøvet et eller andet alternativt præparat, lige inden helbredelsen fandt sted, så ville jeg have sværget til denne livsstil resten af livet på grund af det overvældende resultat …
  • Så jeg en gang en ung og akavet og sjask charmerende ung læge på TV der ville kurere sin egen psoreasis ved at indtage indvoldsorme fra en ræv. Så kunne hans imumsystem lissom få noget reelt at gå op i. Så måske er alle de forkølelser bare min ræve-indvoldsorm?
  • Har jeg ikke været på Facebook siden nytårsaften. Det er jeg ved at skrive et lille indlæg om. Og mens jeg skrev, gik det op for mig, hvor meget jeg glædede mig til at diskutere det med alle de der mennesker, jeg kender i forskellige Facebook-grupper …
  • Er vi ved at se Babylon Berlin, og den kan virkelig anbefales. Tænk at man savnede at høre tysk så meget!
  • Er min søn under totalombygning oppe i sin lille knold og derfor et interessant men også noget eksplosivt bekendtskab i disse dage. Jauzer!
  • Har den lille Mus endnu ikke opdaget at man kan købe slikket og legetøjet fra Kvickly med hjem. Så han tøffer bare rundt og kigger og beundrer uden at plage. Må det vare længe, og den første der køber ham et Kinder-æg får en lammer!
  • Kunne jeg godt tænke mig at vide, om ham der har formuleret Bonus Låns S-togsreklame (“Lån 10.000 kr. Giv dig selv den bonus, du fortjener”) har det sådan rigtig godt med sit job?

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

No Comments

    Leave a Reply