Livet

I øvrigt #30

  • Har min kulturelle kapital oplevet et mindre bankkrak. For få uger siden så vi True Detective #3 og Sharp Objects og den oprindelige King Kong inklusiv alt ekstramaterialet. Og ja, enkelte gange sad vi bare og hørte jazz. Så skulle vi lige tjekke hvor mange afsnit det var jeg hade-så af New Girl dengang på barsel. Det var to. Her otte dage senere har vi set 26 …
  • Var min kapital-kapital også godt på vej mod afgrunden her for nylig, og jeg forstod sgu ikke helt hvorfor. Der plejer at være ret tilpas tilovers til pjank når budget og forbrug og vedligehold og opsparing har fået deres. Men så stod jeg pludselig der med 54 kroner på kontoen og var nødt til at bruge de 27 på panodiler på grund af en pludselig hovedpine. Det viser sig så at selv om det er toogethalvt år siden jeg har sat foden på mit gamle arbejde (tildels på grund af barsel, bevars), skal jeg stadig søge feriepenge derfra. Aktivt søge. De 15.000 hjalp lidt på det.
  • Er det ikke ret mange år siden jeg aldrig var nødt til at købe panodiler i 7-11 til overpris fordi jeg aldrig forlod huset uden tre slags smertestillende. På grund af migræne. Nu ved jeg faktisk ikke om jeg har en aktiv recept på the good stuff. Det er sgu da et fremskridt!
  • Forsøger jeg her otte dage efter kampdagen stadig at formulere noget sammenhængende om kønsroller og arbejdsfordeling og Den Dårlige Samvittighed. Overvejer seriøst at ty til Toulmin.
  • Sender jeg hver morgen lidt søstersolidaritet ud gennem murstenene til den kvindelige cyklist der bremser op ud for vores postkasse præcis klokken 7:10, tænder en cigaret og tramper videre. Tænker vi bor midtvejs mellem de sure teenagere derhjemme og de sure kunder på jobbet …

<– Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt –>

No Comments

    Leave a Reply