Livet

I øvrigt #31

 • Har siden her været hacket af noget kode med skumle hensigter to gange på to dage. Undskyld, undskyld, undskyld, hvis nogen har haft bøvl af det!
 • Tog det første gang en hel togtur over Fyn og Sjælland (inklusive forsinkelse ved Ringsted) at pille malwaret ud af den dybe, dybe database, hvor den havde gemt sig. Tak til Moses fra one.com, der var med på chatten hele vejen.
 • Tog det anden gang fem sekunder, fordi jeg bare slettede det inficerede plugin via app’en. Vi klarer os lige uden Related posts et stykke tid …
 • Sad jeg i det tog på grund af et kursus i Vejle. Da rejseplanen sagde at jeg skulle afsted klokken fem for at være fremme klokken ti, besluttede jeg at tage en overnatning hos de gamle.
 • Er det vist ti år siden jeg sidst var alene med mine forældre. De er sgu meget flinke.
 • Er det helt sikkert første gang nogensinde at deres lille hus på prærien ligger praktisk i forhold til noget logistik.
 • Fulgtes jeg med en udenlandsdansk familie på tre i toget. Efter 32 timers rejse var teenagesønnen faldet i savlesøvn på tværs af alting, og det var ret fint hvordan faren snød sig til at sidde og ae ham over håret for måske sidste gang.
 • Siger Musen allerede “Nej-kam!”, når jeg prøver det samme …
 • Kan jeg huske at jeg på mit allerførste voksenjob jævnt hen sad og tudede lidt aftenen før en lørdagsvagt, fordi det bare ikke kunne passe at arbejdsugen fik endnu en dag smækket på. Og lige nu er det kun med stor selvkontrol og indtagelse af en virkelig god træstamme, at jeg undgår at gøre det samme. For hold da fast hvor har vi haft mange lørdage og aftenener og en søndag og som sagt en tur til Jylland. Plus diverse lægeaftaler og bare aftaler. Bedsteforældre som babysittere, togbusser, rejseplaner, rejseplaner, rejseplaner, taxaer, i morgen kommer min kusine og passer i den halve time, hvor ingen af os kan være hjemme. Jeg er helt, helt tyndslidt. Ikke fordi noget af det er specielt hårdt, og alt og alle har samarbejdet forbilledligt. Men jeg bruger mindst fem minutter hver morgen på at huske hvilken dag i ugen det er, og det bliver jeg lidt sindssyg af.
 • Musen nusser mit hår: “Mors hår! Jeg har os’ hår. Far har ikke hår, far har hoved”
 • Musen betragter sit Spiderman-krus: “Det’ Spiderman. Spiderman kom’ besøg. Spiderman ind ad dør. Spiderman sidde i sofaen sammen med mor”. Think big!

<– Forrige ‘I øvrigt’

2 Comments

 • Reply
  Skalotteløg
  13. april 2019 at 10:54

  Jeg så Spiderman kysse mor ?

  • Reply
   Plantesmilet
   13. april 2019 at 12:31

   Tja, tjo. Så skal det også være hængende fra loftet …

Leave a Reply