Livet

I øvrigt #43

  • Vil i dag gå over i historien som P-dag. P for potte.
  • Har min søn gjort hvad han skulle, hvor han skulle, tre gange.
  • Har vi kun været nødt til at vaske gulv en gang.
  • Udtaler min søn det stumme v i ‘gulv’ klart og tydeligt.
  • Har jeg holdt ham under skarpt opsyn tolv timer i streg på de samme 30 m2 mens jeg holdt moralen oppe, docerede appelsinjuicen og – ud af loyalitet – gik rundt med bare ben og striktrøje. Kan ikke mindes sidst jeg var så over- og understimuleret på en gang.
  • Har jeg dog underbukser på. Der er grænser for loyaliteten.
  • Er det vist to år siden min mor sagde at jeg (!) skulle i gang med at pottetræne. Jeg tror på intet tidspunkt ind imellem jeg helt har haft det ude af tankerne …
  • Vil jeg bruge de næste to år på at meditere over den komplicerede kausale sammenhæng mellem min mors ikke specielt feministiske bemærkning og det faktum at vi er blevet enige om at jeg kører pottetræningen og min kæreste betaler mig tilbage i rige og selvvalgte mål i den kommende tid.
  • Skal jeg vist lige om lidt have bukser (måske endda bh?) på og et sving ud den der ‘verden’ ..!

Forrige ‘I øvrigt’ Næste ‘I øvrigt’

2 Comments

Leave a Reply