Livet

I øvrigt #44

Jeg ku bedre li det før
  • Har jeg haft min jomfrurejse som mundbindsbærer. Det var jeg ikke helt ok med, faktisk. Trist. Akavet. Hyperopmærksom på at smile med hele den øverste fjerdedel af ansigtet. Værre end den uprøvede sociale situation – og folk var mega flinke, sludrede lidt ekstra, gav tips om hvordan man spiser og undgår duggede briller – var eskaleringen. Nu er det virkeligt. Her. For mig. Det der absurde teater jeg har følt mig som tilskuer til de sidste mange måneder. Jeg er med på scenen og kan vælge hvordan jeg spiller min rolle.
  • Har vi stort set intet foretaget os, socialt eller geografisk i ti dage. Nu tager vi lige et bryllup på Fyn, en familiefødselsdag i Buddinge og noget opstart på arbejde på tre dage.
  • Gik der tyve minutter fra vi stod af toget til vi blev spurgt om restgælden på vores realkreditlån. Eskimo-sagen kom op efter en halv time. Da der var gået tre, havde vi næsten drukket os igennem de seks liter besynderlig saftevand, min svigerfar havde præ-blandet og stillet klar. Åh, Provins 😉
  • Vil jeg godt have point for at have taget højde for følgende i vores pakning: Festtøj. Et lige akkurat pottetrænet barn. Potte. Ikke toilet. At vi ikke kunne få billet til den store klapvogn (den ned god plads under …) på et lille snoldet stykke Fynsk lokalbane i morgen eftermiddag. Hedebølge. Mulighed for skybrud. At hverdagen starter mandag, så hvad der skal med i børnehaven, skal med til Fyn og tilbage. Husk, lige akkurat pottetrænet, hedebølge, skybrud … At jeg har fødselsdag mandag, og en stor del af min kærestes taske er optaget af noget jeg ikke må se. At barnet er regrederet en anelse og kun vil bruge sin egen dyne. At vi ikke havde så hulens meget rent tøj som udgangspunkt. Fordi pottetræning, hedebølge …
  • Er jeg begyndt at nedskrive mine pakkelister, og notere efterfølgende hvad vi savnede og hvad vi aldrig fik brugt. Det bliver godt, jeg kan mærke det!
  • Har den her ferie været noget rod, fuld af uafsluttede praktiske ting og en omverden der trængte sig på når man helst var fri, men lige var rejst til Vestkysten eller Bornholm når man håbede på en kop kaffe. Vi har været nogle gnavpotter visse dage, trængt til fjerne horisonter og fået tis på gulvet. Min søn har kedet sig mest af alle, hvilket er nyt. Men, her på den sidste aften synes jeg egentlig det har været ok. Vi har lært hinanden bedre at kende. Sat punktummer og startet nye afsnit. Hygget os lige så tit som vi ikke har. Gen-gen-genbesøgt Ærø den første uge i ferien og føler efterhånden vi kan slippe afsted med et vagt nik når folk spørger om vi “har tilknytning?” For det har vi fået. Man kan ikke vinde alle sine ferier på knockout, en arbejdssejr er også ok.

Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt’

No Comments

    Leave a Reply