Livet

I øvrigt #45

Ved Skovsnogen. Min søn tog ham i hånden …
 • Har de sidste par uger været lidt sindssyge. Over en bred kam: Arbejde, bolig, barn, helbred, selskabelighed, kultur. Det hele. Wuheee!
 • Har jeg egentlig valgt at nyde turen og bare sige ja. Også selv om det har betydet en nat eller to på sofaen med et nervesystem spændt ud som en guitarstreng mellem fodsål og hårtop, og flere forskellige radiostationer kørende samtidig i hovedet. Fordi, jeg har altid ment at mit største problem var min indre uro og elendige sovehjerte. Men altså, kedsomhed er heller ikke fedt, og der kommer jo altid en velsignet nat hvor man bare sover, og så er dét overstået.
 • Er Musen og mor i Jylland til min fars afskedsreception. Som, bevares, er aflyst, men billetten var købt og vi har ikke været her siden januar.
 • Har vi efterhånden rejst en del, enten os to eller sammen med farmand. Og nu er det officielt ikke længere besværligt, bare hyggeligt.
 • Havde alle undtagen to gæster (altså bortset fra os) opdaget aflysningen.
 • Har jeg nu mistet mit jyske regionalsprog helt, men er alt for godt inde i hvordan “københavnsk” opfattes her, til at tale som jeg plejer. Det er mig der er hende den tavse i hjørnet der bare nikker dav …
 • Er mine forældre det der sted i livet hvor tid, plads og – i det store hele – penge ikke begrænser dem. Oksesteg, sagde du? Prøv den midterste kummefryser..! Jeg nyder det lidt for meget.
 • Bør jeg nok forberede mig mentalt på hvad man gør hvis Trump vinder igen.
 • Og på at vi ikke bliver færdige med at male kolonien i år. Heller.
 • Og at vinteren bliver er helvede af syge børn og syge kolleger og kollegers syge børn.

Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt’

No Comments

  Leave a Reply