Livet

I øvrigt #49

 • Havde vi Musen med på legepladsen og mødte en anden lille dreng og hans mor, der vældig gerne ville lege. Og min søn han … fangede den sgu ikke helt. Ville ikke løbe om kap, ville ikke ud med hvor gammel han var. Stod bare der og drejedepå på tåen og fumlede med fingrene oppe ved næsen. Så gik det op for mig: Han laver morfars ‘Jeg snupper næsen, nå nej, det var bare min tommeltot’-trick. “Fam. Plantesmilet. Using Humor as a Shield for Three Generations!”
 • Havde jeg Musen med i Hareskoven i weekenden. Christianiacykel, madpakke og masser af tid er en vindende kombination, ¨åbenbart.
 • Var farmand i samme tidsrum beordret ind i byen på nørdegåtursdate med et par venner. Fordi. En ting er at vi er topstressede og lettere udmattede over de seneste otte måneders nødløsninger med lappeløsninger på. En anden ting er at vi røvkeder os. Jeg ved snart ikke hvad der er værst!
 • Er vi begyndt at fodre fugle på terrassen. De første to gange forsvandt kuglen sporløst på tyve minutter, og de tre gråspurve ovre i hjørnet så trods alt ikke *så* glubske ud. Tredje gang så vi det ske: Det var husskaden.
 • Har jeg holdt enhver form for ornitologi ud i strakt og sarkastisk arm siden jeg fald i gryden som spæd. Vi tilbragte bare lige en sommer for meget, sneglende op og ned ad Vestkysten: Tre børn truet til absolut tavshed på bagsædet, mor med ansvar for at opretholde lov og orden samt fordele en eneste Toms Guldbarre i fem retfærdige bunker (det kan man ikke), far i bister spejden efter en rødhalset gås der aldrig viste sig. Mine brødre gav sig for et par år siden. Købte udstyret, meldte sig ind i DOF. Det er ikke mange måneder siden min pavestolte far bankede yngstebror på skulderen og proklamerede for for selskabet at “…Så ædlede han sgu en blå glente lige der i vejkanten!” (Aner det ikke. Noget med at han så den først, tror jeg.). Jeg kommer næppe til at ædle ret meget, men det var faktisk ret fint at sidde far og mor og Mus i sofaen og heppe på blåmejsen over den frække skade.
 • Elsker jeg alt ved den her historie. Nøgleord: Trumpnederlag og havecenter.
 • Er antallet af gange jeg glemmer at checke Rejsekort ud eksploderet siden mundbind blev indført. Det var åbenbart dråben der fik min hjerne til at flyde over.
 • Er der godt nok meget ‘i øvrigt’ når man skuer ned over disse sider. Men det er måske 2020 i en nøddeskal: Hvorend man kigger hen trænger det øvrige sig på.

Forrige ‘I øvrigt’

2 Comments

 • Reply
  Grethe
  11. november 2020 at 10:55

  Bare lige: Jeg elsker dine ‘I øvrigt’!

  • Reply
   Plantesmilet
   15. november 2020 at 14:16

   Bare lige tak for det 😉

Leave a Reply