Livet

I øvrigt #7

Barn leger med pottemuld

Min søn har allerede sunde interesser

 • Har jeg lavet en fejl med mine barselsdagpenge. Jeg skal betale noget tilbage. Det er jeg sådan set cool med.
 • Er jeg ikke cool med at have spurgt Udbetaling Danmark, spurgt min arbejdsgiver, spurgt min fagforening, spurgt Udbetaling Danmark en gang til, sat min sunde fornuft, mit netværk og min informationsvidenskabsuddannede hjerne i sving, endelig have turdet tro på at den hellige grav var velforvaret – og så alligevel have misforstået noget. Jeg mener, hvad fanden går jeg ellers rundt i salig uvidenhed omkring?!? Og jeg tror faktisk at alle dem jeg spurgte, svarede på det jeg spurgte om. De svarede bare ikke på det jeg TROEDE jeg spurgte om.
 • Er jeg slet, slet ikke cool med formuleringen i det brev, Udbetaling Danmark sendte mig om fejlen. Jeg. Var. I. God. Tro.
 • Har min søn udviklet en sund og naturlig interesse for at spise jord, grave i potteplanterne og undersøge nærmere hvordan de der rødder sidder fast. Det er herligt. Hvis jeg stadig var på (delvist misforstået …) barsel, ville jeg nok se lidt anderledes på det.
 • Har jeg ryddet et lillebitte køkkenhavebed til potteplanteopgraveren, så han kan få afløb for sin gravetrang under mere ordnede former til sommer. Min kæreste mener, at vi skal købe et lillebitte sneglehegn med det samme for at undgå de værste skuffelser. #curlingforældre
 • Har samme søn lært at løbe-kravle og (jeg sværger!) hoppe-kravle med helt stive arme, mens han spiller bold med en tom mækepulverbøtte rundt på hele stuegulvet. Så nu savner jeg min barndoms flaskelam, Pondus, der havde nogenlunde samme gangart, når han stangede en fodbold rundt på græsplænen. Snøft.
 • Skal jeg til Ærø i weekenden uden mand og barn. Det bliver sært. Og lidt rart.

<– Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt’ –>

4 Comments

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  11. november 2017 at 11:45

  Haha, jeg er sikker på lidt jord styrker immunforsvaret 😉

  – A

  • Reply
   Plantesmilet
   13. november 2017 at 11:00

   Det tror jeg helt bestemt det gør. Og farmand er jo på barsel, så han kan tørre op …

 • Reply
  advanty
  27. januar 2023 at 2:59

  Hosta Långvarig hosta bör utredas och inte bara behandlas symtomatiskt stromectol buy europe

 • Reply
  advanty
  31. januar 2023 at 11:13

  buy clomid express shipping You rarely see two people with the same side effects, and different steriods have different side effects

Leave a Reply