Haven

Aktiv weekend

image

Gæster hele weekenden. Uhyrlige mængder kaffe og blødt brød. Og alligevel har vi nået temmelig meget praktisk.

Svigerfar lod sig overtale til at køre en trailerfuld skrammel på genbrugspladsen. Fordi vi har så usandsynligt meget skrammel. Natteroforstyrrende meget skrammel. Og ingen bil. Og svigerfar er gammel lastbilchauffør.

En gammel kompost, et skab i pindebrænde, verdens største sofabord, et havebord, ti tusind hynder, kabler .. Nu væk … Det meste på genbrugspladsen, dog fandt en gammel gasvarmer nyt hjem hos svigerforældrene og en næsten anvendelig håndskubber-plæneklipper blev nuppet af en nabo.

Og da vi således med god samvittighed kunne sidde over det bløde brød igen, kom vi til at kigge på staudebeddet. Det så herrens ud. Så herrens, som et bed ser ud, når dets ejere ikke interesserer sig for stauder og desuden har gravet kloak i månedsvis. Det er meget herrens.

Men så var det, min kæreste tog affære. På ‘lille kvinde, lad mig’-måden. Og klippede alle kanter og alle totter. Med en saks. Du godeste. Og så kunne jeg da ikke sidde stille, men greb et skuffejern og angreb noget skvalderkål. Og svigermor greb en rive, og pludseligt havde vi en

ordentlig bunke grønt affald. Og så var vi da næsten nødt til at sætte den nye kompostbeholder op, for at have et sted at gøre af det.

Det kan hurtigt blive et pænere bed.

image
Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply