Bæredygtig hverdag

At krejle eller ikke at krejle

Jeg er ingen krejler. Hvilket altid har gået mig lidt på, fordi min talstærke jyske familie i allerhøjeste grad er krejlere. På den måde får de både billige varer og billige grin på bekostning af os forskrækkede pus, der ikke tør presse prisen.

Krejling for begyndere

Men i dag krejlede jeg. Lidt. Vi fandt et småramponeret sofabord til kolonihaven (hos Quriosai i Ranzausgade). Og da jeg spurgte, hvad det kostede, begyndte sælgeren på en historie om, at når først han havde slebet det ned og olieret, så ville det mindst koste 500. Hvortil jeg svarede, at det havde han jo så ikke gjort endnu … Og så fik vi det til 300 🙂

Et lille skridt for jyske krejlere, et stort spring for en forsigtigpeter som mig.

1 Comment

  • Reply
    Anette Nielsen
    27. februar 2014 at 5:32

    Tillykke med debuten som krejler, og det fine bord;-) Den evne ejer jeg heller ikke, men når det kommer over mig er jeg umådelig stolt!
    Hilsen Anette

Leave a Reply