Bæredygtig hverdag Kolonihaveliv

Brug og smid væk :-(

Vi har igen en fungerende trillebør. Og ved hjælp af vores fungerende trillebør har var gravet så vidt, som vi kommer til i denne omgang. Forstået på den måde, at vi har fået overblik over de eksisterende installationer og det ikke givet mening at flytte mere jord, før vi ved, hvor de nye installationer skal være.

Hvorfor er reservedele dog så dyre?

Forhaven med gamle kloakinstallationer
Forhaven med gamle kloakinstallationer

Men lad os lige dvæle ved den trillebør! For kan det virkeligt passe, at det er nødvendigt at købe en helt ny, når alle og enhver kan se, at hjulet er lige til at udskifte?! En ting er, at tre forskellige Silvaner og et havecenter ikke havde den rigtige størrelse hjul hjemme (de havde i gennemsnit ca. to hjul på hylderne og ikke i størrelse ‘almindelig trillebør’). Noget andet er, at de alle sammen snildt kunne sælge os hele trillebører (i størrelse ‘almindelig trillebør’). TIL PRÆCIST SAMME PRIS SOM ET HJUL.

Et hjul koster 199,95, en trillebør koster 199,95. Så enten er råvareprisen på lad og håndtag så helt utroligt lav, at det kan være lige meget, eller også er avancepolitiken bygget op, så man i hvert fald ikke genanvender unødigt. Altså!

Forrige indlæg
Næste indlæg

2 Comments

 • Reply
  CuginaK
  17. september 2013 at 17:32

  Nej, jeg synes heller ikke det kan passe….

  Bortset fra det, så fik du plantet smil hos mig, som fik læst dine indlæg tilbage til august 🙂 Sikke udfordringer i jeres første kolonihavehus år, spændende læsning med den blå tønde osv 🙂

  Smil tilbage fra Anne Mette

 • Reply
  Kirstine
  19. september 2013 at 16:08

  Tak 🙂 Vi er lidt udfordrede med den kloak, men det bliver fint, når det er gjort …

Leave a Reply