Havebrug og selvforsyning

Den underligste havesæson

Den her havesæson føles underlig – mest på den gode måde!

Fordi jeg har fravalgt at have en traditionel køkkenhave, er jeg helt fri for den der milde men konstante panik over at ugerne går og ting skal i jorden, vandes, hyppes, høstes og forfra en gang til.

Fordi vejret gik direkte fra ‘for koldt til at forspire’ til ‘for varmt til at plante ud’ ligger den kraftige udvidelse af bedene med flerårige grøntsager som jeg i stedet skulle bruge mit krudt på, også ret stille.

I stedet leger jeg med min unge, ordner hængepartier indendørs, siger ja til besøg og invitationer helt uden at stresse over om der så bliver tid til at sætte løg, læser krimier om aftenen og tusser rundt i skyggen med en beskærersaks, sådan som haveejere gør i engelske film.

Det er ret skønt. Og underligt!

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply