Haven

Det der med at slå brød op …

Jeg har sådan en periode, hvor jeg ikke kan få nok af havearbejde. Måske skyldes det panik over, at sæsonen snart er slut, måske er jeg beruset af den relative succes med køkkenhaven, eller måske er jeg faldet i pralefælden og vil gerne have noget rigtigt fint at vise frem her på siden ..?

I hvert fald er jeg fuld af planer og projekter. For fuld, når nu jeg også har et liv ved siden af og en ryg, der skal holde lidt endnu … I denne weekend har jeg så ydermere været uden modspil, fordi min kæreste har arbejdet. Uha uha.

Drivhuset er blevet flyttet (igen!) til en mere solrig plads. Et vildnis er blevet ryddet. Der er kommet trædesten op mod komposten. Buske er blevet flyttet, bunddække sat, blomsterløg lagt osv osv.

Mantraet for de næste uger må vist være “det behøver ikke ske i år”, og så skulle jeg måske forsøge at genopdyrke nogle af de andre interesser, jeg da vist går og har …

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply