Boganmeldelser

DIY musthaves til din baby – boganmeldelse

Diy musthaves til din babyTitel: DIY musthaves til din baby. Forfatter: Cecilia Hafezan Abel. Sider: 132. Forlag: NALA bøger. Udgivelsesår: 2018. PPPP

Da jeg ventede Musen, syede jeg ikke specielt meget til ham. Det virkede så uoverskueligt og ærligt talt Sisyfosagtigt at holde ham ved tøj, og jeg kunne ikke rigtigt få hovedet rundt om at konstruere en ammepude, og hvor stor halsudskæring skal man lige have på en savlesmæk?

Børn er dyre i drift

Senere har jeg fortrudt, at jeg ikke satsede på at lave nogle af de helt simple ting selv: Benævnte pusleunderlag gav vi 350 kr for i Babysam i et ekstra sugende designerstof, sengetøj samme sted kommer også op på et par hundrede pr sæt, og så er der sengerand og alverdens andet, hvor designet helt klart må koste mere end materialerne …

DIY musthaves til din baby samler mønstre og syvejledninger på det mest almindelige bløde udstyr til de kære små: ammepude, kørepose, pusletaske, sengeslange osv. Ikke alt er decideret must-have, men det meste er faktisk rigtig anvendeligt og løber snildt op, hvis du skal købe det færdigt i en ordentlig kvalitet.

Selvgjort er velgjort

Opskrifterne er overskuelige, og lægger op til at du selv skitserer, så sengeranden fx kommer til at passe i din vugge.

Bogen er udgivet på et mikroforlag, og opsætningen og billedmateriale har måske nok den der umiskendelige snert af hjemmegjort – men hvad gør det, når syprojekterne ikke har!

Lån bogen her på biblioteket

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply