Kolonihaven

Er vi overhovedet gamle nok til det her ..?

Alle kolonihaver skal kloakeres. Jeg har faktisk ikke kunnet finde den lov eller bekendtgørelse (eller direktiv?), der siger, at det skal de – men det skal de! Et stort projekt, der godt kan få en til at overveje, om man overhovedet er voksen nok til det her.

Den gode nyhed for os er, at den fælles del af haveforeningens kloak er projekteret og vedtaget, før vi kom til (ikke uden sværdslag tilsyneladende – der gemmer sig en foucaultiansk diskursanalyse i de gamle referater og foreningsblade)

Den dårlige nyhed er så, at vi selv skal stå for “tilslutningen” og altså beslutte, hvor der skal graves, af hvem, vil vi have brønde (?) og hvad skal der ske med de eksisterende løsninger?! Foreningens kansasklædte kloakeringsekspert var forbi for at udspørge os, og det stod pinligt klart, at vi ikke helt har overblik over, hvad de eksisterende løsninger er. “Ceptictank med overløb” lyder småklamt, men hvis det er det, vi har, forklarer det jo, hvorfor sælgerne anbefalede kun at skylle ud hver anden gang!!!

Foreløbig har vi allieret os med naboen, der ganske vist aldrig går i kansas, men som ikke desto mindre allerede er langt foran mht at maile prisoverslag og mulige rørføringer. Vi må ind i kampen!

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply