Kolonihaven

Farvel og på gensyn

Oppakning fra kolonihaven

Fra et praktisk-logistisk-meteorologisk synspunkt gav det helt enormt god mening at lukke kolonihaven ned denne uge: Lukke af for vand, køre en klud, tømme køleskabet og slæbe indholdet vasketøjskurven med hjem.

Fra et mavefornemmelsessynspunkt var sagen knap så klar, da jeg sad på terrassen i 15 grader varmt solskin med udsigt til grønt græs og endnu blomstrende roser, mens fugleflokke hørmede rundt i luften! Havde I stukket mig en termokande og en kvalitetssovepose, var jeg sgu blevet natten over!!!

Det er det samme hver år (hvilket min kæreste da heller ikke tøvede med at gøre mig opmærksom på!) men det er altså lidt trist sådan at sige farvel til gode gamle Hyggebo de næste mange måneder. Suk, siger jeg bare!

Når det er sagt, plejer jeg ret hurtigt at vænne mig til luksus så som indendørs bad, radiatorer (der ikke får sikringerne til at springe …) og indkøbsmuligheder ud over hvad kiosken kan tilbyde.

Nu står den på rækkehus, baby (!) og hvad deraf følger i et godt stykke tid. Der kommer muligvis et lille hip her på bloggen en gang i mellem – og hvis ikke, ved I hvorfor 😉

Solskin på efterårsdag i kolonihaven
Forrige indlæg
Næste indlæg

2 Comments

 • Reply
  Maria - livsnyderhaven.dk
  28. oktober 2016 at 8:17

  Jeg kan godt huske det! Fra dengang jeg havde kolonihave. Når kolonihavesæsonen lukkede ned var det en smule vemodigt. Men også skøn – da man så kunne gå i tænkeboks til næste år. Med nye projekter…

  • Reply
   Plantesmilet
   29. oktober 2016 at 8:26

   Det er jo det. Jeg prøver at begrænse ambitionsniveauet lidt til næste år, men dét kan jo i sig selv blive et projekt: Den nemmest mulige køkkenhave …

Leave a Reply