Havebrug og selvforsyning

Flerårige spiselige planter i min have

Flerårige spiselige planter er det ene punkt hvor jeg tillader mig at være hårdnakket og uapologistisk maximalistisk. Jeg elsker at opstøve århundredgamle kålsorter der har overlevet på et eller andet belgisk husmandssted, halvtglemte rodfrugter fra Inkarigets storhedstid eller en løgsort der har været forvildet siden vikingetiden.

Jeg kalder det permakultur, men det er også rå og ufortyndet samlerglæde!

Flerårige spiselige planter i min have:

Klik ind på de forskellige kategorier af flerårige for at læse mere om hvad jeg har erfaring med at dyrke og lidt om hvordan jeg bruger de forskellige flerårige grøntsager i køkkenet.

Dreng spiser kål
På kål-rov i Det Spiselige Staudebed. Min søn er noget mere altædende udendørs end han er indendørs …

2 Comments

  • Reply
    Trine
    22. oktober 2019 at 17:28

    Har du mon skrevet et samlet indlæg om det spiselige staudebed? Altså sådan noget som placering, jord, pasning, hvor mange forskellige slags planter, planlægning osv. Jeg vil meget gerne lade mig inspirere☺️

Leave a Reply