Kolonihaven

Fordrevet og formørket (f*%# dig, umchi-umchi!)

Jeg sidder i buldermørke og regndryp på en bænk på en parkeringsplads i en haveforening der ikke engang er min egen. Fordrevet af naboens festtelt, hvor de har spillet højere og højere musik siden kl 11 i formiddags. Altså tolv timer.

Jeg er ved at blive vanvittig!

Min kæreste sagde jeg ikke måtte gå i Vestskoven om natten, deraf bænken. Hvorfor må kvinder ikke være i naturen om natten, virker ellers ret tillokkende lige nu. Det er sgu da i forstæderne folk bliver stukket ned!

Og nej, det er ikke særlig sent, og folk skal kunne hygge. Men hvorfor skal det gå ud over os? Hvad skete der for lige at advare naboerne?! Er det bare mig der er en mokke?!

Der er et eller andet ved den der puls i det der musik, resten af verden tilsyneladende dyrker, som gør mig RASENDE! Barnegråd gør mig apatisk, actionfilm falder jeg i søvn til. Den der rytme betyder mord!!!

Måske fordi jeg ikke forbinder ungdomskultur med ret meget andet end ensomhed og desperate forsøg på at skjule samme, måske fordi vi mest af alt flyttede fra skønne Nørrebro til Buddinge-åh-Buddinge på grund af festaberne inde ved siden af. Måske på grund af akkumulerede fortilfælde hvor man starter med at hygge-brokke med kæresten og via en god diskussion af mordmetoder havner i et hvæsende skænderi om hvornår man må klage og hvis tur det er og hvorfor gør genboen aldrig noget?

Måske bare fordi musikken er skabt til dans og derfor umulig at slappe af til.

Nu gik der en mand forbi min bænk, som spyttede lige ud for mig. Ass hole. Jeg går hjem.

Forrige indlæg
Næste indlæg

2 Comments

 • Reply
  Johanne
  18. maj 2019 at 7:26

  Jeg håber, at du klarede den. 12 timer techno er en hård omgang – du burde have gået i skoven. 🙂

  • Reply
   Plantesmilet
   18. maj 2019 at 20:31

   Jeg var SÅ tæt på at vende civilisationen ryggen!I stedet gik jeg over og talte (I know, mind blown!) med de unge mennesker, og vi nåede frem til, at den fest vist alligevel var ved at dø ud …

Leave a Reply