Kolonihaven

Genopretning

Forår! Græsset lever, erantisserne blomstrer, og håndværkeren burde tage sig sammen. Vi har haft ferie hele ugen og været i haven et par gange. Med den vildeste lyst til at knokle indtil alt var ordnet. Hvilket så desværre ikke var muligt, fordi håndværkeren ikke har været der.

Den blikkenslager (som jeg aldrig har mødt eller talt med) er ikke min yndlings!!! Naboen påstår at være i løbende, omend resultatløs, kontakt med ham, så han må jo være i live et sted. Utroligt, at han synes det er federe, at komme med undskyldninger på tredje måned, i stedet for at skrue det skide vandrør fast og få sin løn. Arhmen altså!

Det vi kunne ordne var at dække det lange stræk af renden til med ler og jord. Og, da vi løb tør for rende, at skrabe det sidste ler sammen i en knapt så stor bunke. Græsset levede nemlig nedenunder! Langt fra i bedste velgående, men når vi skrabede det tonstunge ler af, var der små lysegrønne lyshungrende spirer nedenunder. Jeg håber, de nyder sol og regn og frihed!

Det vælter også op med erantis, krokus og vintergækker. Allerflest der, hvor der er allermest gravet op … Man må håbe, at de små planter bare prøver igen næste år. Hvis vi er heldige, betragter de bare 2014 som en slags virkelig kraftig ompotning.

Og så var der en kat. Som den ene nabo mente, at den anden nabo havde fodret på hele vinteren. Den var i hvert fald tam. Og nysgerrig på den der måde, hvor den holdt øje med alt, hvad vi foretog os, og blev forskrækket og/eller fornærmet over det meste af det. Det var faktisk ret hyggeligt at have den rendende rundt 🙂

Kolonihavekat
Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply