Haven

FORHANDLERE AF FLERÅRIGE GRØNTSAGER

Satureja montana - vintersar

Mange spørger om stiklinger af mine flerårige grøntsager, især de flerårige kål er populære. Bliv endelig ved med det. Jeg giver gerne en kvist eller bytter et løg, hvis det lige passer ind. Det gør det bare ikke altid. Derfor får I her en liste over butikker hvor du kan købe flerårige grøntsager.

Her kan du købe flerårige grøntsager:

Albinus frø

’Almindelig’ online frøhandel med kæmpe udvalg – også af flerårige grøntsager. Værd at bruge alene for dyrkningsvejledningerne, som er meget uddybende.

Find Albinusfrø her

Fuglebjerggaard

Webbutik med alle mulige slags ’særlige’ grøntsager. Skiftende sortiment med mange gamle arvesorter, herunder flerårige bladgrøntsager og mellemamerikanske rodfrugter.

Find Fuglebjerggaard her

Klimaplanter

Lille entusiastisk foretagende med speciale i flerårige grøntsager. Har en lille webshop men det fulde sortiment finder man på markeder.

Find Klimaplanter her

Naturplanteskolen

Planteskole specialiseret i flerårige grøntsager, især flerårig kål. Fantastisk udvalg i selve planteskolen uden for Tåstrup hvor de også afholder kurser og temadage, og lille webshop.

Find Naturplanteskolen her

Læs mere om flerårig kål

Permakulturhaven Myrrhis

Formidlere og praktikere inden for alt der har med permakultur at gøre. Sysler blandt andet med at fremavle den perfekte flerårige grønkål. Stor planteskole på stedet (som ligger ved Rønde) og mindre webshop.

Find Permakulturhaven Myrrhis her

Rühlemann’s Kräuter und Duftpflanzen (Tyskland)

Stor tysk planteskole med fokus på krydderurter, biblomster og flerårige grøntsager. Udvalget er enormt og jeg har gode erfaringer med at få sendt både Saatgut (frø) og Pflantzen (levende planter).

Find Rühlemann’s her

Læs mere om flerårige krydderurter

Prøv også:

Frøsamlerne

Foreningen udveksler fra tid til anden interessante flerårige grøntsager, fx fine sorter af hvidløg og u-knudrede jordskokker. Foreningens medlemmer bytter fortrinsvis med hinanden men sælger nogle gange til udenforstående på markeder og grønne events.

Find foreningen Frøsamlerne her

Strandkål med hvide blomster

1 Comment

Leave a Reply