Kolonihaven

Har De talt med Deres nabo i dag?

Våde sko

Det har jeg ikke. Faktisk var jeg på udmattet-og-færdig-stadiet i en buskomplantningsproces, da jeg så den snakkesalige ældre dame overfor og bare ikke gad sige hej.

Så jeg tog et skridt bagud, og trådte lige ned i den nyplantede og i særdeleshed nyvandede busk, der havde fået kviksandstendenser og sugede min ene fod ned i et mudderhul. Stadig i skjul forsøgte jeg at spule skoen med den rindende haveslange. Men den var helt fedtet ind i ler, og det var jeg efterhånden også.

Så forsøgte jeg, at sætte slangen til den nye havebruser for at blive ordentligt vasket – med vældigt våde briller til følge, og endte med at spæne letpåklædt frem og tilbage om hushjørnet for at få indstillet vandtrykket på svagt nok til at sætte slangen på men stærkt nok til at bruse.

Jeg skulle jo nok bare have hilst på hende.

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply