Kolonihaven

Hurra for vandrør og godt naboskab

Forårssol og ny kloak i kolonihaven
Forårssol og ny kloak

Vandrøret er sat til. Om to (2!) uger bliver der tændt for vandet. Det ville være optimalt at sætte alle kræfter ind på at skovle renden til og genoprette noget, der ligner en have. Men desværre er vi inde i en stime af weekendarbejde og længe planlagte familiebesøg. Ak.

15 grader i marts
15 grader i marts

Og her er det vist på tide at bringe en lille lovprisning af vores ret fantastiske nabo. Hvis han læser dette, kan han godt begynde at rødme. For det kan godt være, hele samarbejdet startede som en praktisk pengebesparende manøvre, men nu har han i snart et halvt år fundet sig i, at vi to unge praktisk ubegavede storbyhippier liiige har skullet noget andet den ene gang efter den anden, mens han har kontaktet håndværkere og indrulleret brødre og holdt øje med det hele i al slags vejr. Og fundet på den ene ‘plansnedig’ efter den anden. Alene i går kom han med løsninger på et nedsivningsproblem, et vandhaneproblem og et adgang til samlingen-problem. Alt sammen udført med ting, han havde stående i skuret.

Jeg glæder mig svært til ikke længere blive spurgt, ‘om vi har tænkt på’ . For det har vi aldrig. Men det gør det kun mere fantastisk, at naboen har!

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply