Livet

I øvrigt #10

 • Skylder jeg december en undskyldning. Jeg satte ikke pris på den mens vi havde hinanden, og nu hvor den er væk, savner jeg faktisk fyrfadslysene og de allestedsnærværende kurve med snolder.
 • Var der dog også tidspunkter i juleferie, hvor jeg følte mig som roadie i det anmelderroste show ‘The Barnebarn’.
 • Slog min mor, i starten af ferien ud med armen og sagde, at ‘vi har altså valgt ikke at flytte noget’, hvorefter min søn på et halvt minuts tid kom omkring kurven med fyrfadslys, orkideen i glasklokken, figenkaktussen, den buldrende kakkelovn, nipset i vindueskarmen, inden han hamrede et par Børge Mogensen-fugle mod hinanden så lakken sprang, og satte tænderne i okselæderet i Danish Design-sofaen.
 • Synes jeg man skal læse denne, (lidt lang og på engelsk) hvis man har stærke holdninger til hvordan børn skal passes. Eller, som jeg, egentlig ikke har, men er forundret over, i hvor høj grad andre har.
 • Havde jeg jo planlagt en knokletur til kolonihaven. Og planlagt og planlagt … Tøj, madpakke, de gode havehandsker – skulle de vaskes? – , den rette busafgang fra arbejde, en ambitiøs men realistisk plan for hvad jeg skulle nå. Indtil min kæreste gjorde mig opmærksom på de ti minusgrader og den stive kuling. Arhmen altså!
 • Havde jeg næsten overgivet mig til tanken om bare at tage på café i stedet (ahem!), da jeg blev syg. Hoste, snot, hovedpine og en iq på 50. Så blev Musen også syg. Så blev vejret noget så dejligt.
 • Har de ændret smagen på hostesaft fra tyk og lækker solbær-møder-lakrids-med-et-strejf-af-portvin til hvinende sødemiddel. Hvorfor?!?
 • Skal jeg i morgen interviewe en kendt dansk forfatter live på scenen og ellers generelt være med til at afholde litteraturfestival. Så det’ lidt problematisk med den iq.
 • Har jeg endnu ikke set en eneste fugl på vores nye foderbræt. #utaknemmeligebæster

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

Forrige indlæg
Næste indlæg

3 Comments

 • Reply
  Lisbeth Klastrup
  21. januar 2018 at 9:38

  Hej Kirstine
  Jeg har med fornøjelse læst med på din blog i dag, du har en skøn humoristisk skriveform.
  Selvom jeg er til have og planter og ikke til at dyrke grønsager, vil jeg nu alligevel prøve at følge dig.
  Mange hilsener
  fra Lisbeth

  • Reply
   Plantesmilet
   21. januar 2018 at 17:52

   Tak for de søde ord – og hvem ved, måske sniger der sig en staude ind hist og her 🙂

 • Reply
  Lisbeth Klastrup
  21. januar 2018 at 9:40

  PS du er nu med på min blogrulle

Leave a Reply