Livet

I øvrigt #12

 • Er Musen syg. Sådan rigtigt med høj feber og litervis af snot. Det er ikke til at bære.
 • Har han nu i flere dage spist hvad der svarer til en klatkage i løbet af dagen og ikke ret meget andet.
 • Bliver der fire klatkager af den mængde havregrød han (ikke) spiser om morgenen, så I kan selv regne ud hvor mange jeg har spist. Og ikke ret meget andet.
 • Ringede jeg til 1813 fordi feber og manglende appetit. Og damen blev stærkt pikeret, fordi klokken ikke helt var 16, og så skal der være et akutnummer på ens egen læges telefonsvarer. Og så aflyttede hun nævnte telefonsvarer og gav mig det. Godt så.
 • Var jeg egentlig ok med alt, indtil min kæreste kom hjem og spurgte om jeg ville låne hans cykel til en lille tur. Så var jeg ved at tude!
 • Var vi begge ved at tude lidt tidligere på ugen, da vaskemaskinen stod af. Ikke så meget pga udgiften, men hvordan skulle vi dog slippe af med den gamle?! Da vi så at storskrald tager vaskemaskiner, tudede vi lidt igen. Og åd chokolade. #livetudenbil
 • Kom jeg ved samme lejlighed til at reflektere over, at alle jeg kender godt nok til at bede om en tjeneste (dvs bære en vaskemaskine) har ondt i ryggen. Selv har jeg haft ondt i min siden jeg var 14-15 år. Har alle det, eller er det en krage søger mage-ting?!?
 • Siger det en del om forbrugersamfundet, at vi først næste morgen overvejede muligheden for at få maskinen repareret! Der kommer en mand i morgen …
 • Har vi ferie i næste uge. Og please, må vi blive raske!
 • Er det sgu da godt at Musen ikke har dårlig mave #vaskemaskinegate #jinxmuch?

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

  Leave a Reply