Livet

I øvrigt #23

 • Overhørt på plankebords- og genbrugsindrettet hipster med et etnisk twist-café på ydre Nørrebro: Mand 1: “Det øko-pis, altså!”. Mand 2: “Jeg køber nu mest øko. Men jeg er også gammel landmand”. Mand 2: “Hm. Man skal vel have set det for at tro på det.”
 • Har jeg det som om jeg har fået tæsk.
 • Har jeg ikke fået tæsk. Jeg har taget 12 dybe knæbøjninger og fået en (ok, meget lille) jernstang i hovedet.
 • Havde jeg sådan en dag i går, hvor Musen og jeg var dødtrætte efter turen hjem fra Ærø, køleskabet mest indeholdt det forkerte, de der håndværkere der skulle kigge på taget, pludselig kunne komme. Nu. Og det ene med det andet endte jeg med en noget overtræt Mus i en barnevogn i Hareskoven, tissetrængende, uden at have fået ordentlig frokost og med et mobilbateri helt nede i det røde. Og da der ikke var så meget andet at gøre, lagde jeg mig på en bænk under det guleste træ i verden og var noget nær det nærmeste på zen, jeg kan huske at have været. Tak til den dame, der spurgte om jeg havde det dårligt; jeg havde det meget, meget godt. Især efter at have tisset bag det gule træ og fundet et kun let snusket grovbolle i lommen, som Musen havde kastet fra sig tidligere. Og da zen blev kedeligt, tog jeg de 12 dybeknæbøjninger og døde næsten.
 • Havde vi sådan en morgen i morges, hvor strømmen var gået, og vi ikke kunne få fat i en elektriker, og de der superflinke tagmænd kom tilbage og også vidste lidt om el. Og alle tagmændene var brødre og fætre og en familie af meget små mænd, som derfor ikke kunne åbne lemmen op til loftet for at tjekke noget med en ledning (og fikse taget, på lidt længere sigt!). Så jeg kravlede op på en stol og hev den der jernsplit ud, som holder lågen lukket, og den fløj ud og ramte mig en i panden med en lidt synlig og meget mærkbar bule til følge. Sådan en morgen.
 • Fik familien af tagmænd fikset taget så det kan klare ti år mere og delvist fikset strømmen, så vi kan overleve til elektrikeren har tid. På tirsdag.
 • Havde jeg mange gode grunde til ikke at få høns lige nu i mit seneste indlæg. Men hvad nu hvis den kommunale hønseudlejning har de to mest nuttede brune æglæggere til overs fra nu til 1. april, hvor de kommer og henter dem igen. Og hus og foder og strøelse og alting bliver levereret til døren. Så siger man da ja. Nøj hvor er de hyggelige!
 • Tager vi diskussionen om hønseudlejning er en kommunal opgave en anden dag 🙂
 • Hørt på biblioteket: Ældre mand kommer med lang og lavmælt brokkeri om printeren der aldrig virker, vender sig om og udbryder: “Det er fandme også bare Trump!”

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

Høns i haven

2 Comments

 • Reply
  Gitte
  8. november 2018 at 0:02

  I øvrigt:
  -elsker jeg disse opslag. Skævt og underholdende på den helt gode måde.
  -Skal du bare vente til du balancerer med hele tre børn af egen avl, sagt helt uden skadefryd men med erfaring for at man kan føle sig døden nær helt uden jernstang.
  -er tre børn af egen avl heldigvis dejligt det meste af tiden, så klø bare på.
  -læser jeg stort set altid med, men er en klovn til at få kommenteret, tak for god underholdning!

  Mvh. Gitte

  • Reply
   Plantesmilet
   8. november 2018 at 17:22

   Tak, fedt at du læser med 🙂

Leave a Reply