Livet

I øvrigt #25

 • Er jeg så fuld af ’not, at jeg næsten ikke kan se ud af øjnene.
 • Synes Musen at det der ’not er vældigt fascinerende. Han vrider halsen halvt af led for at se op i næsen på mig, og når jeg pudser næse, insisterer han på også at nyde en serviet, som han vifter delikat foran sin egen lille næse, inden han leverer den tilbage med et ’gak’.
 • Er ovenstående nok den direkte vej til at blive ’mittet …
 • Har jeg haft en del tid til at mediterer over ’nottets natur. Hvorfor, fx, kan man være nogenlunde ok på både nyse- hoste-, og snotzunami-fronten når man ligger stille, mens alle tre ting går helt amok, så snart man begynder at bevæge sig? Nej, det er ikke sådan at dårligdommene vækker mig, for jeg kan sagtens ligge vågen og bare lade nattens lyde risle igennem mig, uden at der sker ulykker. Vrikker jeg med tæerne, nyser jeg så kraftigt og længe, at jeg tror en del af min hjerne landede ovre bag vasketøjskurven i morges. Kan det være hormonelt? Psykisk? Indbildt ..?
 • Er vi ved at skrive testamente. Ingen sammenhæng i øvrigt.
 • Trænger jeg vist til at se nogen mennesker, men ak: Jeg tror sgu ikke jeg kan slæbe mig afsted til julefrokost i morgen. Suk altså, der kommer gode mennesker, som jeg godt gad nyde en øl og en lang snak med.
 • Har mit eneste bidrag til morgendagens julefrokost været at være helt vildt utålmodig på en ikke særlig diskret eller værdig måde til et møde om borddækning. Sorry guys, I ved hvem I er! Jeg var allerede ved at blive syg og kunne slet ikke være i min krop over, at vi var nødt til at detailplanlægge hvilken retning papirdugene skulle lægges på, så der var nok på rullen, så vi ikke behøvede at købe en ny rulle. Fordi der ikke var penge nok til en ny rulle papirdug … Fordi økonomi.
 • Gennemførte jeg et andet møde i ugens løb ved hjælp af det gamle trick med at drikke et ordentligt glas vand en halv time inden, ikke at gå på toilet, og annoncere ved mødet at det var det jeg havde gang i. Så effektivt og dog så passivt aggressivt … Igen, jeg var syg, det var eftermiddag, og Musen havde fødselsdag.
 • Er Musen fyldt to. Hvor vildt er det lige!!! Min lille skat!
 • Er det nok meget godt, vi snart har juleferie!

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

3 Comments

 • Reply
  Lisbeth
  13. december 2018 at 18:28

  Tillykke med musen og god bedring.
  Jeg kan anbefale akupunktur, det hjælper. Jeg har selv lige haft en omgang, jeg er helt ovre det efter en omgang nåle sidste onsdag.

  • Reply
   Plantesmilet
   13. december 2018 at 20:07

   Altså mod forkølelse? Vildt! Jeg har aldrig prøvet akupunktur, faktisk. Hvordan … gør man?!

 • Reply
  Lisbeth
  14. december 2018 at 19:25

  Ja mod forkølelse, men du skal ikke være bange for nåle, for de stikker nåle ind rundt omkring på kroppen. Det gør ikke særligt ondt, synes jeg.

Leave a Reply