Livet

I øvrigt #29

 • Er min søn blevet smask-plask forelsket i all things Bamse, Kylling og Ælling. Han har sit bamsesengetøj med ved bordet, beder om at få læst ‘Ormefrydbogen’ (!) op flere gange om ugen – og atomkrigen kunne være kommet til Buddinge uden han havde opdaget det, første gang han fik lov at se et afsnit.
 • “Det er kylling!” proklamerede jeg og satte en helstegt sag på bordet, lige da Bamse-fascinationen var på sit højeste. Faren trøstede det rædselsslagne barn og jeg bar dyret ud igen, pillede det lidt i stykker og nu kalder vi det bare ‘kød’ …
 • Så jeg den anden dag en med-handlende i Kvickly skrue låget af alle flaskerne med opvaskemiddel-med-duft og omhyggeligt snuse til dem. Vælge en. Ombestemme sig og snuse til alle de andre en gang til. Jeg troede faktisk ikke der var forskel, sådan i virkeligheden.
 • Endte hun på en ‘Peach and cherry’
 • Har jeg klippet min søn. Med køkkensaksen. Siddende med ham på skødet. På køkkenskamlen. Jeg bestak ham med hvidløgspresseren (“Det er også en saks, bare anderledes”). Nej, det var ikke en specielt godt planlagt aktion. Og nej, det blev ikke lige.
 • Er det der ‘udsultet forældreløs med tjavset hår og gigantiske blå øjne’-look faktisk ikke helt skidt. Modeugen kan bare ringe.
 • Tror jeg, jeg kalder looket ‘Oliver med et Twist’ #sorry
 • Har vi ferie i denne uge og den føles uendelig. På den gode måde. Vi har tøffet, ordnet, nørdet, været krea, set folk, været hjemme, været ude, hvilet ud. Og for første i lang tid uden at hver time brugt på en af kategorierne alt for tydeligt blev trukket fra de andre.
 • Skal jeg ikke afvise at mit indre lykkometer slog allerhøjst ud da jeg stod på den der mark i bagende (og bekymrende, men det havde jeg glemt) solskin og skovlede møg. I’m that kind of girl 🙂

<–Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt’ –>

2 Comments

 • Reply
  Anne
  24. april 2019 at 9:40

  Shit en fed flyver på den legeplads. Hvor er det?

  • Reply
   Plantesmilet
   24. april 2019 at 13:04

   Det er legepladsen i Nørrebroparken. Den er genial!

Leave a Reply