Livet

I øvrigt #37

 • Lider jeg af en mild form for blogmæssig forstoppelse for tiden. Jeg finder på og formulerer, ser nye, interessante vinkler og er – hvis jeg selv skal sige det – ret god læsning. Lige indtil jeg sætter mig til at skrive. Så kan jeg hverken huske ord eller ramme taster og gider strengt taget ikke engang prøve. I stedet ender alle de store tanker som små prutter her og der i notesbøger og alle de forskellige slags apps man overhovedet kan gemme en kladde i.
 • Skelner min søn mellem prutter og ’mørkeprutter’.
 • Hader jeg lidt at vi er fire mødre der mailer sammen for at koordinere ’hvad skal børnene dele ud når de tager afsked med vuggestuen på fredag’. Jeg har travlt på arbejde, skal have revet lidt skur ned og lukket for vand i kolonien og koordineret noget med en håndværkertype vi kender. Måske fældet et lille træ, nu jeg er derude? Til gengæld har jeg hverken talent eller interesse talent for at snitte frugt. Så jeg sender vel bare mailen videre til min kæreste, eller hvad?
 • Har min kæreste sagt ja til en ekstra aftenvagt og … et eller andet på Radio 24 syv de næste par aftener. Så nej, jeg videresender ikke mailen.
 • Har jeg gennem ti år aldrig mønstret initiativet til at høre et Radio 24 syv-program, og nu kommer jeg til at bruge deres allersidste dag på at fedte rundt efter klippet med min skat. Tænk hvis jeg finder ud af at jeg er gået glip af noget vildt!
 • Går min søn i en ret fantastisk integreret institution med fem stuer hvor man i bund og grund går et års tid på hver. Sidst han skiftede stue skreg han samtlige vågne timer i en lille måned, og jeg tror aldrig helt nogen af de involverede er kommet over det traume. Denne gang har han … lige så diskret flyttet sig selv op hen over de sidste par uger. Så det ..!
 • Tager Musen og mor til Ærø her i weekenden. Efter sidste års tur besluttede jeg a) at gøre det igen b) at gøre det på et andet tidspunkt end november. Efter et helt års intens kamp mod arbejdsskemaer og familieforpligtelser og min veninde, sommerhusindehaverens, arbejdsskema og familieforpligtelser er vi endt … samme weekend som sidste år. Den gode nyhed er at vi så bare kan genbruge pakkelisten.
 • Var Musen og far på tur til Fyn i sidste weekend, og havde en fest! Til gengæld har mor her fuldstændig ukritisk sagt ja til afteninvitationer og taget på shoppeture og arbejdet sent. Hjemmet sejler, men Far er inde i varmen hos den toårige igen. Pyyyyhhhh, det holdt hårdt.
 • Har det også været lidt hårdt at sige farvel til idealet om at være sådan nogen der har lange eftermiddage sammen og spiser sammen langt de fleste dage og sådan har fod på husarbejdet, sammen. Der vil altid komme aftenvagter og koncerter og filmpremierer, og det eneste jeg hidtil har fået ud af at stå og hive i den anden ende af elastikken er at blive en sur mor med et barn der er sur på far og et univers der stopper ved Buddinge-rundkørslen.
 • Er husarbejde desuden sjovere hvis der er så meget af det at man kan se hvor man kommer til. Og hvis ens kæreste opdager at det var der før man ordnede det.

No Comments

  Leave a Reply