Livet

I øvrigt #39

  • Sidder jeg i sofaen med sønnike og nyder en velfortjent post-togtur Shaun the Sheep-maraton
  • Nåede vi lige at konstatere at vi havde hele fem minutter til at tjekke ind (ret flot i min familie), da jeg opdagede at Musen havde pible-ørlet gennem tre lag tøj og samtlige autostolens sprækker. Tak til mand, far og bror for en koncentreret indsats med bleposer og vådservietter dér og til min søn for ikke at fortrække en mine mens han blev lynstrippet og skuret på Brande Banegård.
  • Mener jeg (ja, uironisk) at familievognen i intercitytogene er det hyggeligste og mest hjælpsomhedsdrevne sted i det offentlige rum. I dag var vores bidrag til stemningen så en gennemtrængende dunst af mavesyre og fedtede, smittebærende fingre, vi ikke kunne vaske fordi toilettet var lukket. Sorry
  • Måtte min mor trække sig tilbage med Feberen fra Helvede juleaftensdag, mens min far tilbragte dagen en route mellem de forskellige landsbykirker han skulle synge i og mine bedsteforældres hus en lille time væk. Men jeg kan godt lave and, viser det sig. Og min kæreste sovs. Og mine brødre ris a la mande. Og min svigerinde noget appelsinsalat (vi sendte hr Waldorf på pension pga alle de nødder …) Og vi kunne finde det der skab med alt hvad min mor har syltet i løbet af året. Og enes undervejs. Det var faktisk ret fedt, og det klædte arrangementer at blive flosset lidt i kanterne.
  • Er mine forældres hus så stort at det tager ti minutter at gå fra ‘den nye stue’ hvor vi sov, til min brors gamle værelse hvor han boede med sin familie. Men samtidig så knudret at fætter og tre måneder gamle kusine kunne vække hinanden gennem et ganske tyndt lag loft-slash-gulvbrædder.
  • Kommer intet, absolut intet der er foregået de sidste tre dage med i mine ‘små bæredygtige skridt’-indlæg. Nogle gange må man sgu bare følge flowet og udsætte revolutionen til en anden god gang …
  • Er det vistnok hverdag i morgen og vi skal vistnok arbejde forskudt så der er et kvarter fra min kæreste står af toget til jeg skal hoppe på. Så deeeet ..!
  • Er Shaun the Sheep genialt. Bare se det selv, hvis ikke du kan rekruttere et barn.

2 Comments

Leave a Reply