Livet

I øvrigt #48

 • Er jeg på strøgtur, simpelthen. En længe og nøje planlagt shoppetur til indre by, hvor jeg er godt i gang med at bruge to måneders rådighedsbeløb på tøj.
 • Er jeg ikke blevet sindssyg, tak fordi I spørger. Jeg må bare konstatere at shop i egen garderobe-tilgangen har nået grænsen for sit potentiale når man er nede på et par lange bukser, og dette par har en ordentlig revne midt på røven.
 • Har jeg de sidste par uger slået mig igennem ved *virkelig* at embrace kjole over bukser-moden. Men jeg gik ned på rørlig vidde. Det forekommer uprofessionelt når bibliotekaren står og vrikker desperat på strippermåden i flere minutter for at lirke kjolen op nord for hofterne, hver gang arbejdstelefonen ringer dybt, dybt nede i bukselommen.
 • Havde jeg, da jeg oprindelig planlagde dagens spree ikke forudset a) maskepåbudet, b) den silende regn, c) at min søn vækkede mig fra min allersødeste søvn i nat (det gør han eller aldrig!) og at jeg – fordi det vitterligt var den *aller* sødeste søvn – ikke kunne falde i hen igen før hen på morgenen, hvor jeg fik en times tonstung værre end ingenting-søvn.
 • Nåede jeg, efter en lazarus-style opvågning og en mindre-end-genial aflevering, lige at sidde i sofaen med min kæreste og drikke halvkold kaffe og få snakket igennem hvor fucked up alting er. For alting er ret fucked up. International politik, smittetal, Buddingevejs total-opgravning, en hel del på min kærestes job, en hel del på mit. Vi kører begge to ret meget på overlevelse for tiden, og det var godt lige at tjekke ind.
 • Er det en småkompliceret sag at holde et folkebibliotek, aka det oprindelige Indendørs Offentlige Rum kørende under de nuværende regler.
 • Kan jeg oplyse at ja, man får ondt i hovedet af at have sådan en visir-strop mast om panden en hel arbejdsdag. Og alle jer der igennem årene har forsøgt at få bibliotekarerne til at afholde sig fra at drikke kaffe på vagten: “I vandt slaget, ikke krigen!”
 • Har jeg tænkt at prøve vegetar-stilen af i november. Hvorfor? Fordi klima, dyrevelfærd og jeg burde virkelig spise flere grøntsager. Hvorfor nu? Fordi … Hvis jeg kan nu, kan jeg når som helst. Sgu.

Forrige ‘I øvrigt’ Næste ‘I øvrigt’

4 Comments

 • Reply
  Lise
  30. oktober 2020 at 22:06

  Jeg kan *virkelig* anbefale Katrine Klinkens “I [heart] nem vegetarisk” – super nemme Og velsmagende opskrifter til 2 personer. De er nemme at skalere op og det er overskueligt at lave 2 retter til aftensmad eller bare supplere med falafler hvis man synes der mangler lidt.

  • Reply
   Plantesmilet
   1. november 2020 at 16:26

   Tusind tak for tip! Den kender jeg ikke men vil straks reservere!

 • Reply
  Janne
  2. november 2020 at 19:49

  Visir – the struggle is real! Har netop selv haft min første arbejdsdag iført visir, og gudfader altså… Jeg er fristet til at starte et krav fra folkedybet for visirer, hvor man kan slå læsebrille til og fra med et klik, for dét er da virkelig ikke en cocktail, der funker lige nu. Nu de er i gang, kunne de så også overveje at påmontere drypslange til slukning af tørst, så man ikke hver gang ender med at banke vandflasken ind i visiret, så den omhyggeligt indstukne læsebrille fluks skvatter af…
  Som sagt, the struggle is real.

  • Reply
   Plantesmilet
   3. november 2020 at 11:49

   Ahmen det er frygteligt! Man kan hverken høre eller se og at besvare telefonen er pludselig en koordineringstest i sig selv. Og min stakkels kollega der lige diskret (!) ville prøvesmage lagkagen …

Leave a Reply