Livet

I øvrigt #8

 • Fik vi tjekket billetter i s-toget i morges, og i samme sekund jeg så kontrollørerne, indså jeg, at jeg ikke var tjekket ind. Som den hykler jeg er, rakte jeg rejsekortet frem alligevel og forberedte en jamen-du-godeste!-det-må-være-en-fejl!-tale (hvad det jo også var …). Og så sagde fyren bare tak og gik videre! Nu spekulerer jeg på, om han lod mig slippe fordi A) Jeg har et pendler-kombikort og derfor nok har brudt reglerne men ikke er sluppet billigere B)Han har en forkærlighed for strikkende bibliotekardamer C)Skanner-dimsen slet ikke er sat til, og det hele er spil for galleriet. Hvem kan man spørge?!?
 • Var jeg lidt ekstra distræt fra morgenen af, fordi min Mus har første dag i vuggestuen i dag. Hans far, der står for det praktiske, har rapporteret at det gik ”godt”. Jeg så gerne, at han satte lidt flere ord på …
 • Har jeg selv kun besøgt bemeldte vuggestue en enkelt gang i en halv times tid, hvorunder jeg trykkede lederen i hånden og sad i en sofa på et kontor. Siden har jeg stort set haft lus non-stop …
 • Tilbragte jeg ti dage – fra min hårdbund begyndte at klø, til en stor fed lus hoppede ned på mit skrivebord midt i en alvorlig samtale med en kollega – i lidelse og fornægtelse, tohåndskradsende mig selv i håret og googlende  ’kløe i hovedbund ikke lus’. Og fandt frem til nogle produkter baseret på Læsø-salt, der måske kunne hjælpe.
 • Prøvede jeg i stedet saltprodukterne på min albue-psoreasis, og de udretter jo mirakler! Produkterne findes her, hvis andre vil prøve (ikke reklamelink J)
 • Har vi planer om en tur i kolonihaven her i weekenden som et allersidste tjek inden der for alvor går vinter og frost i den. Og så har jeg da vist også nogle længst glemte knoldsellerier, der skal høstes …
 • Savner jeg sgu det skur! Og prøver at genskabe lidt af kolonihavelivsstilen hjemme, fx ved at tage Musen med op på dobbeltsengen og sidde der og lege titte-bøh mens farmand laver mad, i stedet for at han (altså sønnike …) tonser rundt på stuegulvet og jeg prøver at snige mig til at læse/strikke/blogge. Det der med at være sammen på lidt plads kan altså noget!

<– Forrige ‘I øvrigt’Næste ‘I øvrigt’ –>

4 Comments

 • Reply
  marie
  1. december 2017 at 19:12

  Åh, jeg husker tydeligt, hvor skidt jeg havde det første dag, hvor jeg afleverede mine poder i det offentliges varetægtsfængslet blandt en million andre børn. Hvilket Læsø produkt er det nærmere bestemt, du bruger mod din psoriasis? Det var eventuelt en god julegaveide.

  • Reply
   marie
   1. december 2017 at 19:13

   Altså ordet fængsel står for tablettens regning – helt så slemt var det dog ikke.

   • Reply
    Plantesmilet
    1. december 2017 at 19:52

    Hæ, nej. Syntes også du strammede den lidt!

  • Reply
   Plantesmilet
   1. december 2017 at 19:56

   Jeg har det lidt dobbelt med det, for på den ene side føles det mærkeligt og ikke helt rigtigt – på den anden side blomstrer han op jo flere folk han er omgivet af. Og det er et lille sted, ligger i baghaven, jeg kan hente tidligt, osv osv .., Jeg har brugt den der hedder salt-gel eller sådan noget. Prøv det! Det virker på linje med hormoncreme men uden de problematiske effekter!

Leave a Reply