Livet

I øvrigt #9

 • Er det i dag årets korteste dag. Og hvor jeg de sidste mange år har været en bleg og vintertræt skygge af mig selv, når vi nåede her til, er jeg egentlig ok i år. Deltid og barnevognsture for the win!
 • Følger chiliplanterne mit gode eksempel og har det meget bedre end sidste år. Her et det tilsyneladende et par omvendte plastikflasker med vand, der har gjort tricket. Kontinuerlig vanding for the win!
 • Taber citrontræet til gengæld støt og roligt bladene. Tænker vi at det er helt normalt, eller er jeg vidne til en visnedød i slowmotion?
 • Har jeg, som jeg sidder her, juleferie – og det er slet, slet ikke sevet ind! Måske fordi vi for hulen lige var kommet op at køre med to på arbejde og en i vuggestue og første bølge af vuggestuepest er redet af. Vi har oven i købet haft den der nisse med hjemme, som jeg fornemmer at mange har et problematisk forhold til. Jeg kan oplyse, at min Mus var iskold over for nissen Bom hele aftenen, hvorefter han omhyggeligt trevlede dens tøj op. #tagdén. Under alle omstændigheder føles det helt forkert at afblæse projekt-hverdag nu og kaste os over projekt-jul.
 • Kan min manglende jule-erkendelse også skyldes banal fornægtelse af at jeg i morgen skal fragte en et-årig, et læs julegaver og et par tasker endnu ikke pakket tøj til Jylland med toget, mens min kæreste tager en sidste lørdagsvagt før jul. #argh.
 • Troede jeg indtil for et par timer siden, at jeg selv skulle møde ind til lørdagsvagt dagen inden nytår. Men der er selvbetjent, viser det sig. Gad vidst om jeg havde opdaget fejlen, hvis jeg havde låst mig ind og tændt computeren? Gad vidst om lånerne havde?
 • Har jeg ind imellem lektørbøger og anmeldereksemplarer og interessetidsbøger læst en roman for min fornøjelses skyld. En lillebitte fin, skæbnetung islandsk sag med overraskende meget fåreavlerfagsprog i. Svar på Helgas brev hermed anbefalet.
 • Bestod arbejdsjulegaven af henved et kilo slik af Quality Street-typen. Så det har jeg da at trøste mig ved, når toget bliver forsinket henover Sjælland …
 • Har jeg booket en knokletur i kolonihaven midt i januar, behørigt noteret i fælleskalenderen og i min OG min kærestes arbejdskalendre. Det er ligesom med sex – planlagt er bedre end ingen 😉

<– Forrige ‘I øvrigt’ – Næste ‘I øvrigt’ –>

Forrige indlæg
Næste indlæg

1 Comment

 • Reply
  Dorthe
  22. december 2017 at 18:06

  My sentiment, exactly. Glædelig jul til Plantesmilet og hele den lille familie – og god tur til Jylland!

Leave a Reply