Kolonihaven

Jeg ved ikke, om I er informeret …

En dag stod der en fremmed mand i bedstefaralderen i haven, og spurgte, ”om vi var informeret”. Jeg memorerede selvfølgelig straks tidsfrister for hækklipning, mails om kloakprojektet og andre områder, hvor vi muligvis havde brudt en regel, men det drejede sig bare om, at ’man’ her på stien drikker en øl (eller noget) ved det fælles bord-bænk-system søndag kl. 12.

Og se-se! Ud over at det var hyggeligt nok, ved vi efter bare halvanden times kaffedrikning, at vi kan låne en cykelpumpe på foreningskontoret, at vi ikke skal smide gamle fliser ud uden lige at spørge rundt, og at det anses for fjollet at sidde hele dagen på en skammel og fingerluge, men at det på den anden side også kan blive for lidt med den lugning.

Måske skulle jeg opfinde en lignende tradition for naboerne hjemme i opgangen og så ligeså diskret komme ind på ulempen ved høj musik, hvem der har hvilket værktøj, rygning i opgangen …

Forrige indlæg
Næste indlæg

1 Comment

  • Reply
    Marianne
    13. juli 2013 at 15:35

    Lyder som en vanvittig god ide! Jeg er på 18. år på sommerferie med gamle venner fra opgangene i vores årle ungdoms andelsforening. Nu er vi omkring. 40 med voksne børn og deres børn…..

    Jeg nævner det bare ;;;-D

Leave a Reply