Havebrug og selvforsyning

Johnny i Corollaen

Jeg har to onkler som fra jeg var tolv til jeg var 26, spurgte mig om det samme til hver eneste familiefest:

  • Onkel 1) Har du Johnny siddende ude i Corollaen, ha ha ha?!
  • Onkel 2) Har du dumpet nogen eksamener for nylig, ha ha ha?!

Svaret var nej til begge. Det var også lidt irriterende.

Denne sommer spørger alle familiemedlemmer og fjernere kolleger i bekneb for et samtaleemne, om vi mon stadig bor i kolonihaven?

Svaret er stadig nej. Og det er stadig lidt irriterende.

For faktisk er det blevet til alt for lidt haveliv i år, og der har især været for få af de sammenhængende perioder, hvor vi for alvor har slået rod derude.

Påsken var tidlig og kold, forsommeren bare kold. Sommerferie har vi endnu ikke haft, og selv om vi naivt regnede med at flytte i haven nogle uger, kom livet – og især busforbindelser til min kærestes arbejde – hele tide lidt på tværs. Nu har han heldigvis fundet noget andet i mere menneskelig afstand, så …

Og apropos den sene sommerferie, var julikontoret rungende tomt og fri for opgaver af meningsfuld art. Meeen jeg fandt aldrig balancen mellem rigtigt at få slappet af og rigtigt at få forberedt mig. Og nu er folk tilbage og kaos hersker. Suk.

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply