Kolonihaven Lidt af hvert

Kan I huske da jeg skrev om kolonihave?

Den har jeg stort set glemt her i vinter. Skure og Musens eventuelle motoriske udfordringer har fyldt noget mental båndbredde op, tror jeg. Plus at vi rent faktisk fik lukket den forsvarligt ned i første hug i efteråret og at min fætter har sendt en beroligende sms om at han havde været forbi både sit eget og vores hus, hver gang vi var begyndt at overveje at tjekke.

Og nu er det pludselig marts.

I dag, hvor jeg stort set ikke har haft en samtale der ikke handlede om corona, tog hej herud efter arbejde. I pisregn og kulde.

Vandet kunne godt åbnes – for det bliver sgu nok ikke vinter nu – og her har hverken været mus eller indbrud. Og regnvejret holdt næsten op, og kulden vænner man sig til. Jeg havde mælk i en bøtte og en træstamme (egentlig mandler, men kulden sagde at jeg skulle forbi en bager …) og pulverkaffen har holdt sig.

Her er tyst og dejligt, og jeg har tøffet rundt og nået det mest utrolige. Taget den gamle antenne ned blandt andet, hvilket vi har talt om siden den dag vi overtog, og klippet en buskbom bautastenformet, bare fordi.

Nu kan jeg vist lige nå hjem til aftensmaden.

Haven har det godt men vådt

Forrige indlæg
Næste indlæg

3 Comments

 • Reply
  Trine
  10. marts 2020 at 19:06

  Jeg kan lide alt, hvad du skriver, men mere kolonihave er altid godt 🙂

  • Reply
   Trine
   10. marts 2020 at 19:09

   Og forresten, tør man trygt gå i krig med alt det stedsegrønne som buksbom nu?

   • Reply
    Plantesmilet
    10. marts 2020 at 21:18

    Aner det ikke ?

Leave a Reply