Havebrug og selvforsyning

Knoldselleri, dag et

I år vil jeg kun dyrke det nemmeste nemme. Så da Urban Garden Company spurgte om køkkenhaveplaner i en Instagramkonkurrence, svarede jeg helt sandfærdigt: gulerødder, squash, kartofler og bladbeder. Dét burde der ikke være mange ben i.

Og så vandt jeg ti poser frø med alverdens specielle afgrøder …

Heriblandt knoldselleri, som jeg så absolut havde tænkt at holde mig fra. De er nemlig enormt gødningskrævende, tager en krig om at blive modne, skal ompottes ofte og omhyggeligt, og sidst jeg prøvede, åd sneglene sig lige lukt igennem!

Min kæreste fik mig dig overtalt til at prøve alligevel – for eksperimentets mere end for udbyttets skyld. Og her små to uger efter at de bitte små frø blev strøet oven på jorden i såbakken og sat i et vindue er der sørme spæde tegn på spirer.

Knoldsellerieksperimentet er i gang.

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply