Haven

Køkkenhaveplaner vol. I

Åh, at dyrke sine egne grøntsager – virker ærligt talt lidt uoverskueligt, nu hvor muligheden foreligger. Og jeg har da heller ingen intentioner om at blive bare det der ligner selvforsyning her det første år. Ikke med alting i hvert fald …

Rabarber, hindbær, og jordbær var i haven i forvejen, så de får bare lov at blive, hvor de er. Og rabarberne er allerede rigtigt lækre 🙂 En god ven havde forspiret hokaido-græskar, som han ikke skulle bruge alligevel. De er nu udplantet og allerede godt gennemgnaskede af snegle. Øv! I følge Jens Juel (som pt er min guru udi økologisk dyrkning) skal de stå med tagetes og rævehaler for at holde utøj væk – måske kan det nås?

Nå ja, og så har jeg sat nogle kartofler, som liiige akkurat er begyndt at titte op over jorden. Spændende, spændende 🙂 Her i weekenden vil jeg sætte nogle bønner i mellemrummene, hvilket også skulle være en god kombination.

Det mest eksotiske, jeg har, er dog linser. Jep, sådan nogle til linsesuppe, men af en særlig hårdfør nordisk sort. Min fætter har selv importeret frøene fra Nordsverige, og sørme om de ikke er spiret (for det må da være dem, der står på række i kanten af skyggen …) Fortsættelse følger helt sikkert.

Linser der kan gro i Nordeuropa

Linser der kan gro i Nordeuropa

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply