Kolonihaven

Kontrolleret tilbagetrækning

Luft af tæpper før kolonihaven lukker ned

Sidste år ved denne tid var vi godt i gang med at pille haven fuldstændig fra hinanden for at gøre klar til kloakeringen. Kulminerende med den weekend, hvor vi først sled os til lirekassemænd lørdag ved at grave skyttegraven op gennem græsplænen og ind til naboen – og så haltede rundt og forsøgte at gøre hovedrent søndag, hvor foreningens vand noget ubelejligt var blevet lukket af for vinteren samme formiddag.

I år er der indtil videre bedre styr på det!

Ikke flere kolde bade

Vi har afmonteret udebruseren efter et sidste iskoldt og hysterisk bad på græsplænen. Den står nu tom for vand og forhåbentlig frostfrit og venter på næste år. Det virkede helt forkert at pille den ned netop i dag, hvor solen strålede, men lad os være ærlige, det er ved at være for koldt.

Vinterklart hus

Havebord klar til vinter

Verdens flinkeste låsesmed har opgraderet sikkerheden – og lige repareret en vindueshaspe og smurt en køkkenlåge, nu han var i gang. Og så roste han jordforbedringen i højbedene. I love it, when a man talks dirty!

Støvsugeren er gået i terminalfase. Pinligt nok aner vi ikke, hvornår det dog kan være sket, den virkede da sidste år … Men min søde kæreste helmede ikke! Sammen med en kost med tendens til at tabe hovedet fejede han hele hytten inklusive Archibald og hans rædselskabinet.

Archibald er den edderkop, der de sidste par måneder har boet ved siden af wc’et, lige i knæhøjde. Han (hun?) tog livet af en imponerende mængde bænkebidere og artsfæller, men er nu altså sendt til de evige spindelvæv.

Vinterklar have

Ferskentræet er sat i ly i skuret, drivhuset er skruet fast på sin nye placering. Der er smidt/sået/plantet et eller andet organisk på de fleste bare pletter jord. Vi har endda konkrete planer om at sætte havemøblerne ind.

Og det føles egentlig helt ok, at nye planer og projekter – de må vente til næste år!!!

Forrige indlæg
Næste indlæg

1 Comment

Leave a Reply