Kolonihaven

Kun en tåbe frygter ikke hækken

Hvor bred er den hæk?!

Hækken omkring kolonihaven

Hækken. DadaDAHM!

I krimier er der nogle gange en pointe i at måle et hus både udvendigt og indvendigt for at finde ud af, om der skulle være et hemmeligt rum eller noget. Det burde vi nok have gjort med haven. Ikke fordi der er nogen hemmelige kamre, men fordi vi så havde fundet ud af, hvor bred hækken egentlig er. For den er meget, meget bred.

Da vi jo alligevel ikke nåede at klippe hækken ned til de regulative 180 cm inden St. Hans, lagde vi uambitiøst ud i fredags med lige at tjekke ‘om hækklipperen egentlig virkede’, hvilket naturligt første over i ‘er ledningen mon lang nok’ og før vi vidste af det, var vi nået til ‘hvor højt er 180 cm’. Og så var vi ligesom i gang og kunne lige så godt gøre det færdigt med det samme …

Arbejdsdeling

Kæresten svingede hækklipperen, jeg øjemålte, opmuntrede og hentede klorhexidin. Indesiden blev klippet nogenlunde smertefrit, bortset fra et mindre sammenstød med en hunderose (ouch!), ydersiden ligeså. Men toppen! Selv på det yderste af tåspidserne, med klipperen i udstrakt arm, moset ind i hækken med mig hængende som modvægt i bæltet (!), kunne manden i mit liv ikke nå de midterste kviste på toppen. Hækken var simpelthen for bred. Mindst 2,5 m, muligvis mere.

I ikke verdens allerbedste humør måtte vi i anden omgang skamfere den 15 cm ind i siden for at kunne nå bare nogenlunde. Næste år bliver den nok slanket for alvor, inden vi klipper den.

Forrige indlæg
Næste indlæg

1 Comment

  • Reply
    s.s.nicolaisen
    3. juli 2013 at 7:32

    den hæk er da ikke klippet så pænt… den skal da være helt lige

Leave a Reply