Kolonihaveliv

Lugedate og lune boller

Spiseligt staudebed om foråretVi har godt nok tøffet meget rundt på det seneste i vores lille rækkehus, nærmere bestemt stueetagen, nærmere bestemt sofaen og dens umiddelbare omgivelser. Det har bare været så koldt, og vi har været så forkølede, og haft en masse feriedage og barn-sygedage uden planer – og det hele bliver også meget nemmere lige om lidt når Musen kan gå, så hvorfor egentlig gå i gang med en hel masse projekter lige nu, eller lave planer om at se folk, de er sgu nok også syge eller har travlt!

Det er sikkert ok at komme helt derned i gear hvor hjernen bliver til uld, og ham på 15 måneder har da i hvert fald ikke klaget. Meeen der sker også lidt det samme som når man har haft ferie i tre uger og pludselig kan få stresshjertebanken over en tandlægeaftale i overmorgen: Fordi det hele går så langsomt, kan det der med at få sat en vask over helt nede i kælderen godt være et projekt der skal planlægges og diskuteres, og sådan noget med at ringe til en veninde kan udsættes mange dage i træk.

Og derfor var det nok rigtigt, rigtigt godt at jeg havde en kolonihavedate med min fætter på en bitterkold påskesøndag, hvor han skulle skrives op til et hus (fingre krydses!) og jeg da godt lige kunne luge lidt. Vi købte mælk og pulverkaffe i 7-11 og trak vand ved fælleshuset, og talte med en hel masse naboer som man vel ikke ligefrem har savnet men mere sådan manglet.

Min fætter havde bolledej med, hvilket da virkelig var et genialt træk, og så spiste vi ellers en frysende frokost med lune boller, mens vi diskuterede livet og karrieren og kærligheden og fælles venner og fåreavl, som vi begge ved lidt om – og fortsatte diskussionen mens vi bare sådan langsomt-effektivt smækkede det sidste hügelbed sammen og lugede det spiselige staudebed for rapgræs.

Og nu føles det allerede lidt mere realistisk at det bliver (er!) forår og at den der ømme plet i halsen beror på en fejl og ikke endnu en virus.

Forrige indlæg
Næste indlæg

No Comments

    Leave a Reply