Havebrug og selvforsyning

Man tror, man har lært det

IMG_0468.JPG

Jeg var så stolt: Græskarplanterne laver småbitte græskar. Den største chiliplante har lavet en enkelt højlilla chili, der ser vældigt flot og vældigt kunstig ud. Og tomaterne har fået lidt farve på solsiden. Yes!

Så kom mine forældre forbi ‘med lidt fra haven’.

Jeeez hvordan gør de det?! (Og jeg ved godt hvordan de gør. Det involverer forspiring i drivhus og en kæmpestor køkkenhave på en sydvendt bakke med naboer inforskrevet til at pløje, harve og efterlade dynger af komøg. Samt kemisk krigsførelse mod sneglene. Men stadig.

Jeeez!

Kurv med godter fra mine forældres have
Forrige indlæg
Næste indlæg

5 Comments

 • Reply
  Janne
  9. august 2015 at 20:04

  Jeg har jyske forældre (i al almindelighed) mistænkt for at have et hemmeligt havegen, som de bare ikke har givet videre… Du godeste, hvor jeg kender situationen. Men JEG synes, at din lilla chilli er mega imponerende!

  • Reply
   Plantesmilet
   16. august 2015 at 17:23

   Tak! Så vælger jeg at være ligeglad med, at de gamle høstede en trillebørfuld (!) blandet grønt før københavnerture, og halv børfuld, da de kom hjem dagen efter …

 • Reply
  Janne
  16. august 2015 at 20:48

  Men det grønne var med garanti skvalderkål! Det er man i hvert fald fri til at mene når man ikke var der selv…

 • Reply
  Jannie
  12. september 2015 at 23:06

  Hvis det kan trøste, er min græskarplante kun (semi)god til blomster uden græskar på bagen! Er nysgerrig efter om det er indigo rose-tomater, du har?

  • Reply
   Plantesmilet
   13. september 2015 at 8:21

   Hej Jannie! Lyder som om din plante kun laver hanblomster … Mystisk! Mine tomater er indigo rose. Det går dog ikke så godt med avlen, da drivhuset simpelthen står for skyggefuldt 🙁

Leave a Reply